Φρικιαστικό βίντεο: Έφηβος βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και σκόρπισε το θάνατο

default image

Μακελειό στο Ιράκ, όταν ένας έφηβος βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, σκορπώντας το θάνατο (Video + Pics)

Εικόνες σοκ στο Ιράκ, όπου ένα έφηβος βομβιστής αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους ανατινάχθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου και σκόρπισε το θάνατο στο χωριό Al-Asriya. Ο απολογισμός της επίθεσης ήταν τραγικός, καθώς σκοτώθηκαν τουλάχιστον 65 άνθρωποι, ενώ πάνω από 60 τραυματίστηκαν, πολλοί από τους τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της απονομής του κυπέλλου στους παίκτες, την ώρα που οι φίλαθλοι πανηγύριζαν για τη νίκη της ομάδας τους.

 

Στο βίντεο, που καταγράφηκε από φίλαθλο που βιντεοσκοπούσε την απονομή, διακρίνονται οι παίκτες και ο δήμαρχος που ετοιμάζονται για την απονομή του κυπέλλου.

Την ευθύνη για το χτύπημα ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, παρουσιάζοντας την εικόνα του νεαρού βομβιστή αυτοκτονίας,που οδήγησε στον θάνατο 65 ανθρώπους, ως ήρωα.

Ο έφηβος ονομαζόταν Saifullah al-Ansari και είχε προσηλυτιστεί στο Ισλαμικό Κράτος.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται και ο δήμαρχος της πόλης. Η κυβέρνηση του Ιράκ αναζητεί τρόπους αντιμετώπισης των τζιχαντιστών, οι οποίοι δρουν σχεδόν ανεξέλεγκτα στην πρωτεύουσα της χώρας.

 

Υπενθυμίζεται πως γη επίθεση σημειώθ8ηκε λίγες, μόλις, ημέρες μετά την πολύνεκρη επίθεση στις Βρυξέλλες, που στοίχισε τη ζωή σε 31 ανθρώπους και τραυματίστηκαν 300 άλλοι.

(Πηγή: Dailymail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα