Γαλλία: Υποδέχτηκαν τον εθνικιστή Ζεμούρ με ένα αυγό στο κεφάλι

Γαλλία: Υποδέχτηκαν τον εθνικιστή Ζεμούρ με ένα αυγό στο κεφάλι
Ζεμούρ printscreen

Ένας ηλικιωμένος άντρας "υποδέχτηκε" τον ακροδεξιό υποψήφιο για την γαλλική προεδρία, Ερίκ Ζεμούρ με ένα... αυγό στο κεφάλι. "Βλέπουμε ποιο κόμμα καταφεύγει στη βία" απάντησε ο ίδιος.

Με ένα αυγό στο κεφάλι υποδέχτηκε ένας Γάλλος τον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία, Ερίκ Ζεμούρ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας στην πόλη Μοζάκ.

Το βίντεο που αναρτήθηκε και στον επίσημο λογαριασμό του γαλλικού Πρακτορείου στο Youtube κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

“Βλέπουμε ποιο κόμμα καταφέυγει στη βία και ποιο όχι” σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γάλλος εθνικιστής μπροστά στους περίπου 70 υποστηρικτές του που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinionway/Kea Partners για την εφημερίδα Les Echos και το Radio Classique, ο Εμανουέλ Μακρόν θα είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών εξασφαλίζοντας το 56% των ψήφων κατά την ψηφοφορία του δεύτερου γύρου απέναντι στην Μαρίν Λεπέν.

Κατά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο Εμανουέλ Μακρόν πιστώνεται με το 27% των ψήφων και ακολουθεί η Μαρίν Λεπέν με 18%, η Βαλερί Πεκρές με 14%, ο Ερίκ Ζεμούρ με 12%.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα