Γαλλίδα υπουργός δώρισε τα μαλλιά της για να φτιαχτούν περούκες για καρκινοπαθείς

Γαλλίδα υπουργός δώρισε τα μαλλιά της για να φτιαχτούν περούκες για καρκινοπαθείς
Η υφυπουργός Ισότητας της Γαλλίας Μαρλέν Σιαπά σε συνέδριο των Ρεπουμπλικανών AP

"Είναι πολύ απλό, αρκεί να κόψεις τουλάχιστον 25 εκατοστά, να τα κάνεις πλεξούδα και να στείλεις με το ταχυδρομείο" έγραψε η υφυπουργός Ισότητας της Γαλλίας.

Η υφυπουργός Ισότητας της Γαλλίας, Μαρλέν Σιαπά, ανακοίνωσε ότι δώρισε την πλούσια καστανοκόκκινη κόμη της σε μια οργάνωση που κατασκευάζει περούκες για καρκινοπαθείς γυναίκες.

“Είναι πολύ απλό, αρκεί να κόψεις τουλάχιστον 25 εκατοστά, να τα κάνεις πλεξούδα και να τα στείλεις με το ταχυδρομείο”, εξήγησε μέσω του Facebook η Σιαπά. Διευκρίνισε ότι το αποφάσισε το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί με την αδελφή της, την Κάρλα, που επίσης δωρίζει τα μαλλιά της σε αυτό το ίδρυμα κάθε δύο χρόνια.

Πρόσωπα του περιβάλλοντος της υφυπουργού επιβεβαίωσαν ότι πράγματι δώρισε τα μαλλιά της.

Η δωρεά αυτή είναι πολύ χρήσιμη για τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν μια περούκα, τόνισε εξάλλου η Σιαπά. “Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε γνωστή αυτήν την πρωτοβουλία σε όλες εκείνες που μπορούν και θέλουν να συμβάλουν”, πρόσθεσε εκφράζοντας “την αλληλεγγύη της στις θαρραλέες γυναίκες που μάχονται με τον καρκίνο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα