Γερμανία: 20χρονος Ιρακινός βίασε και δολοφόνησε τη 14χρονη Σουζάνα Φέλντμαν

Γερμανία: 20χρονος Ιρακινός βίασε και δολοφόνησε τη 14χρονη Σουζάνα Φέλντμαν
FACEBOOK

Η φρικτή υπόθεση πυροδότησε μία ευρεία συζήτηση για τους μετανάστες στην Γερμανία. Το πτώμα της έφηβης εντοπίστηκε σε δασική περιοχή στο Βισμπάντεν, κοντά σε κέντρο προσφύγων όπου ο δράστης είχε φιλοξενηθεί.

Οι ιρακινές αρχές ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι ένας 20χρονος Ιρακινός ομολόγησε ότι βίασε και δολοφόνησε την 14χρονη Σουζάνα Φέλντμαν στη Γερμανία.

Η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας της έφηβης πυροδότησε μία ευρεία συζήτηση για τους μετανάστες στην Γερμανία.

Το πτώμα της Εβραίας έφηβης από το Μάιντς κοντά στην Φραγκφούρτη, εντοπίστηκε σε δασική περιοχή στο Βισμπάντεν, κοντά σε κέντρο προσφύγων όπου ο δράστης είχε φιλοξενηθεί, σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία.

Η νεκροτομή έδειξε ότι το θύμα δέχθηκε σεξουαλική και βίαιη επίθεση. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν εντοπίστηκαν αποδείξεις ότι η θρησκεία της, ήταν μία αιτία για την επίθεση που δέχθηκε, ενώ το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στην Γερμανία, συνέστησε προσοχή, προκειμένου η υπόθεση αυτή να μην αποδοθεί σε αντισημιτικό κίνητρο.

Ο Γερμανός υπουργός των Εσωτερικών Χορστ Σίχοφερ δήλωσε χθες ότι οι κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τον δράστη, που ταυτοποιήθηκε από τις γερμανικές αρχές, με το όνομα Αλί Μπασάρ.

Ο 20χρονος Αλί Μπασάρ από το Ιράκ που ομολόγησε ότι βίασε και δολοφόνησε τη Σουζάνα Φέλντμαν
Ο 20χρονος Αλί Μπασάρ από το Ιράκ που ομολόγησε ότι βίασε και δολοφόνησε τη Σουζάνα Φέλντμαν GERMAN POLICE
Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανία, Μετανάστες

ADVERTISING

SHARE: