Γερμανία: “Άναυδος” για τη συμφωνία κυβερνητικού συνασπισμού ο αρχηγός της νεολαίας του SPD

Γερμανία: “Άναυδος” για τη συμφωνία κυβερνητικού συνασπισμού ο αρχηγός της νεολαίας του SPD
Martin Schulz, chairman of the German Social Democratic Party (SPD), front left, German Chancellor and chairwomen of the German Christian Democratic Union Party (CDU), Angela Merkel, front right, and Horst Seehofer, rear center, chairman of the Christian Social Union Party (CSU), arrive for coalition negotiations on a new German government between the Christian Unions bloc and the Social Democratic Party (SPD) in Berlin, Germany, Friday, Feb. 2, 2018. (Bernd von Jutrczenka/dpa via AP) ap

Άρχισαν τα εσωκομματικά... "όργανα" στους Σοσιαληδμοκράτες με αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας για σχηματισμό κυβέρνησης στο Βερολίνο

“‘Αναυδος” έσπευσε να δηλώσει ο αρχηγός της Νεολαίας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Κέβιν Κιούνερτ, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Κιούνερτ, ο οποίος είναι από την αρχή αντίθετος στην συμμετοχή του κόμματος σε κυβερνητικό συνασπισμό, σημειώνει ότι το “όχι” στον μείζονα συνασπισμό “δεν σημαίνει μόνο απόρριψη ενός κυβερνητικού προγράμματος (για το οποίο ξαφνικά δεν μιλάει κανείς), αλλά και απόρριψη του πολιτικού στιλ που σήμερα επιδεικνύεται”.

O αρχηγός της Νεολαίας έχει ήδη εξαγγείλει εκστρατεία υπέρ της καταψήφισης της κυβερνητικής συμφωνίας από τα μέλη του SPD και την πρώτη ώρα της ανάρτησής του έλαβε περισσότερα από 2000 “like”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα