Γερμανός που πέθανε το '14 ήταν κατά συρροή φονιάς και δεν τον έπιασαν ποτέ

Γερμανός που πέθανε το '14 ήταν κατά συρροή φονιάς και δεν τον έπιασαν ποτέ

Ένας άνδρας που πέθανε το 2014 διαπιστώθηκε από τις αρχές ότι ήταν κατά συρροή δολοφόνος. Τα εγκλήματα ενός δράστη

Ένας άνδρας που πέθανε το 2014 ήταν κατά πάσα πιθανότητα κατά συρροή δολοφόνος και είχε σκοτώσει τουλάχιστον πέντε πόρνες και έναν έφηβο, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αστυνομία.

Ο Μάνφρεντ Σ. απεβίωσε τον Αύγουστο του 2014 σε ηλικία 67 ετών. Τον επόμενο μήνα, σε ένα γκαράζ που νοίκιαζε ο άνδρας αυτός στο προάστιο Σβάλμπαχ αμ Τάουνους της Φρανκφούρτης, βρέθηκαν τα λείψανα μιας γυναίκας, κρυμμένα μέσα σε έναν πλαστικό κάδο απορριμμάτων.

Οι αστυνομικές αρχές του κρατιδίου της Έσσης, έχοντας την υποψία ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό θύμα του Μάνφρεντ Σ., συγκρότησαν μια επιτροπή ερευνών που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 67χρονος εμπλεκόταν στις δολοφονίες και άλλων πορνών στη Φραγκφούρτη. Οι δύο από τις γυναίκες δολοφονήθηκαν το 1971, άλλη μία είκοσι χρόνια αργότερα, το 1991 και η τελευταία το 1993.

Ο Μάνφρεντ Σ., που ήταν αρχιτέκτονας κήπων και είχε αποκτήσει μία κόρη, πιστεύεται επίσης ότι το 1998 σκότωσε ένα 13χρονο αγόρι, τον Τρίσταν Μπρίμπαχ. Η υπόθεση αυτή είχε προκαλέσει σάλο στη Γερμανία την εποχή εκείνη.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχαν ορισμένες ομοιότητες στα τραύματα που έφεραν τα θύματα. Το διαμελισμένο πτώμα του αγοριού, ο λαιμός του οποίου είχε κοπεί με μαχαίρι, είχε βρεθεί σε μια σήραγγα, στα περίχωρα της Φρανκφούρτης.

SHARE:

24Media Network