Γιούτα: Κατέστρεψαν σημαία των ΗΠΑ σε σχολείο και ύψωσαν του ISIS

Γιούτα: Κατέστρεψαν σημαία των ΗΠΑ σε σχολείο και ύψωσαν του ISIS

Κατεστραμμένη βρέθηκε μία αμερικανική σημαία σε σχολείο στη νοτιοδυτική Γιούτα, που άγνωστοι αντικατέστησαν με μία του Ισλαμικού Κράτους

Κατεστραμμένη βρέθηκε μία αμερικανική σημαία σε σχολείο στη νοτιοδυτική Γιούτα, η οποία είχε αντικατασταθεί στον ιστό από μία του ISIS, όπως μετέδωσε το Foxnews.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τοπική αστυνομία, οι δράστες κατέβασαν την σημαία και την αντικατέστησαν με μία του Ισλαμικού Κράτους". Η αστερόεσα έμεινε σχισμένη στο σημείο του βανδαλισμού.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως οι αρχές δεν γνωρίζουν αν ο δράστης ήταν μαθητής ή κάποιος εξωσχολικός: "Έχουμε λάβει κάποιες πληροφορίες και τις επεξεργαζόμαστε. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα, όμως περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να μας βοηθήσουν. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν θεωρούμε ότι η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε από κάποιον που σχετίζεται με το ISIS".

Το αστυνομικό τμήμα έστειλε μεγάλο αριθμό αστυνομικών στο σχολείο για να εγγυηθούν την ασφάλεια μαθητών και καθηγητών, ενώ τα μαθήματα διεξάγονται κανονικά. Ανακοίνωση των αρχών διευκρινίζει η σημαία των τζιχαντιστών έχει αντικατασταθεί από νέα αμερικανική και ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Πηγή: foxnews

ADVERTISING

SHARE: