Γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλλει ότι τη βίασε ο Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys

Γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλλει ότι τη βίασε ο Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys
ap, facebook

Το περιστατικό σημειώθηκε το 2002 στο σπίτι του Κάρτερ στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Σοκάρει η περιγραφή της καταγγέλλουσας

Το όνομα του διάσημου τραγουδιστή της ποπ Νικ Κάρτερ, ο οποίος μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90 με το συγκρότημα Backstreet Boys, έρχεται να προστεθεί στη λίστα των διασήμων που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό.

Ο ξανθός τραγουδιστής, ο οποίος μετρά αναρίθμητες θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο, κατηγορείται πως βίασε την Μελίσα Σούμαν, μια πρώην τραγουδίστρια, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών.

Η 33χρονη σήμερα Σούμαν έγραψε μια μακροσκελή δημοσίευση σε blog, στην οποία περιέγραψε πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Κάρτερ. Σύμφωνα με την καταγγελία της, το περιστατικό συνέβη το 2002, όταν ο Κάρτερ την κάλεσε στο σπίτι του στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Η Σούμαν, η οποία εκείνη την περίοδο ήταν μέλος του γυναικείου συγκροτήματος «Dream» αποκάλυψε πως από κάποιο σημείο και μετά ο Κάρτερ άρχισε να τη φιλά και προσπάθησε να ξεκουμπώσει το παντελόνι της. Εκείνη δεν ήθελε να προχωρήσουν, ωστόσο ο Κάρτερ «δεν άκουγε» και «δεν τον ένοιαζε». Στη συνέχεια της έκανε στοματικό έρωτα παρά τη θέληση της και απαίτησε να κάνει το ίδιο και η Σούμαν σε εκείνον.

Η πρώην τραγουδίστρια έγραψε πως: «Ήταν πιο δυνατός και πολύ μεγαλύτερος από μένα. Αισθανόμουν φοβισμένη και παγιδευμένη. Εκείνος άρχισε να θυμώνει μαζί μου και να γίνεται ανυπόμονος. Δεν μπορούσα να φύγω. Σκέφτηκα πως ο μόνος τρόπος να φύγω από εκεί ήταν να τελειώσω αυτό που άρχισε. Τότε είδα τον εαυτό μου, την αντανάκλαση μου, με παρακολουθούσα να κάνω κάτι που σιχαινόμουν. Με παρακολουθούσα να παρενοχλούμαι, να αναγκάζομαι να κάνω κάτι παρά τη θέληση μου».

Η 33χρονη αποκάλυψε ακόμα πως ο Κάρτερ, τη μετέφερε στο υπνοδωμάτιο του και την ανάγκασε να κάνουν σεξ. Η ίδια ισχυρίζεται πως ήταν η πρώτη της φορά.

Η Σούμαν τόνισε πως αποφάσισε να βγει 15 χρόνια αργότερα και να μιλήσει για το περιστατικό και να ενώσει τη φωνή της με τα άλλα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης, ώστε να εμπνεύσει και άλλους να βγουν να κάνουν το ίδιο.

Ο Κάρτερ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην καταγγελία.

(Φωτογραφίες: Richard Shotwell/Invision/AP, Facebook)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα