Η αστυνομία σταμάτησε τον…Μπάτμαν

default image

Διαβάστε την εκπληκτική ιστορία ενός ανθρώπου, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον Μπάτμαν και τα μικρά παιδιά (Pics+Vid)

Ο Μπάτμαν είναι εδώ! Έχει μια μαύρη Lamborghini με πινακίδες με το σύμβολο του υπερήρωα. Εμφανίστηκε στο Silver Spring την περασμένη εβδομάδα ντυμένος με τη κλασική μαύρη στολή του

 

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος και οι εικόνες του παράξενου αυτού ανθρώπου άρχισαν να κάνουν το γύρo του διαδικτύου, των εφημερίδων αλλά και των μεγάλων τηλεοπτικών μέσων όπως το CNN και το NBC.

Ποιος όμως κρύβεται πίσω από τη μάσκα του Μπάτμαν; ονομάζεται  Lenny Β. Robinson και ζει στο Montegomery στην πολιτεία του  Maryland .

 

Ο  Lenny είναι 48 ετών. Άρχισε να ενδιαφέρεται για τον Μπάτμαν μέσω του γιου του Brandon, που είχε εμμονή με τον υπερήρωα όταν ήταν μικρός. “Η εμμονή του έγινε έμμονη ιδέα μου” λέει ο ίδιος.

Ο Μπάτμαν άρχισε να επισκέπτεται τα νοσοκομεία της περιοχής της  Βαλτιμόρη το 2001. Σήμερα πηγαίνει παρέα με τον έφηβο γιο του  ο οποίος υποδύεται τον Robin.

 

Επισκέπτεται άρρωστα παιδιά πολύ συχνά, καθώς και σχολεία της περιφέρειας του. Μαζί του βρέθηκε για λίγες ώρες ο Michael S. Rosenwald  δημοσιογράφος της Washington Post και τον συνόδευσε στο  Georgetown University Hospital για να μοιράσει δώρα σε άρρωστα παιδάκια.

 

Κάποια από αυτά ίσως χρειαστούν να μείνουν μήνες στο κρεβάτι του πόνου για να αναρρώσουν από τα προβλήματα υγείας που έχουν.

Ο 48χρονός δαπανά 25.000 δολάρια  το χρόνο για να αγοράσει  παιχνίδια και αναμνηστικά για τα άρρωστα παιδάκια.  Υπογράφει για αυτά κάθε βιβλίο, καπέλο, μπλουζάκι και σακίδιο που τους δίνει.

Την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία σταμάτησε τον Lenny επειδή είχε αντικαταστήσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του με το σύμβολο του Μπάτμαν. Ωστόσο δεν του έκοψε κλήση αλλά του έκανε παρατήρηση και τον προειδοποίησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα