Η Ελλάδα τρομοκρατεί τις ΗΠΑ

Η Ελλάδα τρομοκρατεί τις ΗΠΑ

Η Ουάσιγκτον έχει γεμίσει αφίσες που αναγράφουν το σλόγκαν "Επόμενη στάση: Ελλάδα". Τι πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν να ζήσουν τη δική τους ελληνική τραγωδία (Pics)

Η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα φοβίζει τους Αμερικανούς, καθώς βλέπουν το χρέος τους να διογκώνεται και οι ΗΠΑ μπαίνουν στο στόχαστρο των αγορών.

Η αμερικανική πρωτεύουσα έχει γεμίσει με διαφημίσεις που έχουν αναρτηθεί σε μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και σε στάσεις λεωφορείων, και αναγράφουν με μεγάλα γράμματα το σλόγκαν "Επόμενη στάση: Ελλάδα".

"Αν αυξάνετε το όριο χρέους χωρίς να περιορίζετε τις δαπάνες, θα ζήσετε τη δική σας ελληνική τραγωδία", είναι το σχόλιο που συνοδεύει και επεξηγεί τη συγκεκριμένη φράση.

Η Ελλάδα τρομοκρατεί τις ΗΠΑ

"Μη χάσετε την τελευταία μας προσπάθεια να τους πιέσουμε για δημοσιονομική υπευθυνότητα", σημειώνει στη σελίδα του στο Facebook ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Bankrupting America.

Η Ελλάδα τρομοκρατεί τις ΗΠΑ

Καλώντας τους πολίτες να διαδώσουν το μήνυμα, έχει αναρτήσει στη σελίδα ορισμένες φωτογραφίες από τη διαφημιστική αυτή εκστρατεία.

"Αυτό είναι ό,τι αποκαλώ αλήθεια στη διαφήμιση", σχολιάζει ο Mike Flintjer, ενώ η Loretta Cuthbert Castleberry εκφράζει τη βεβαιότητα ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να έρθει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ας μας βοηθήσει ο Θεός", σημειώνει χαρακτηριστικά.

SHARE: