Η γενναία κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ – Ζήτησε ιδιωτική συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο

Η γενναία κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ – Ζήτησε ιδιωτική συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο
Μέγκαν Μαρκλ Βασιλιάς Κάρολος 2022 Geoff Pugh/Pool via AP/Justin Setterfield/Pool Photo via AP

Μία τετ-α-τετ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο φέρεται να ζήτησε η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ πριν επιστρέψει στην Καλιφόρνια μετά την επίσκεψή της στο Λονδίνο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄.

Ως μία “γενναία και τολμηρή κίνηση” χαρακτηρίζει δημοσιογράφος που ειδικεύεται στα βασιλικά θέματα το αίτημα της Μέγκαν Μαρκλ να ζητήσει μία τετ-α-τετ συνάντηση με τον νέο μονάρχη, τον βασιλιά Κάρολο πριν αναχωρήσει από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου βρέθηκαν για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, με τον σύζυγό της Χάρι.

Ο Νιλ Σον, δημοσιογράφος ψυχαγωγίας που ήταν ειδικός στην κάλυψη των βασιλικών μελών στις ΗΠΑ, είπε ότι μια καλά τοποθετημένη πηγή αποκάλυψε ότι η Μαρκλ έστειλε μια επιστολή στον νέο μονάρχη ζητώντας του μια ιδιωτική συνομιλία.

“Θα ήθελε τώρα πριν επιστρέψουν πίσω στην Καλιφόρνια να έχει μία συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο Γ'”, είπε ο Νιλ Σον σε βίντεο στο Youtube, το οποίο έχει χιλιάδες προβολές.

“Ακριβώς, η Μέγκαν ζήτησε μία τετ-α-τετ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο. Σωστά ακούσατε”, ακούγεται να λέει ο Σον, σημειώνοντας πως “είναι μια πολύ γενναία κίνηση από την ίδια τη Μέγκαν“.

Προχωρώντας σε μία ανάλυση του συγκεκριμένου αιτήματος, ο Σον ανέφερε πως “θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κλίμα, να ‘διορθωθούν’ τα κακώς κείμενα και να εξηγηθεί το σκεπτικό πίσω από όσα κάνουν τα τελευταία δύο χρόνια”. Υπογράμμισε επίσης πως “τώρα, ξέρεις, πρέπει να θαυμάσεις την αυτοπεποίθηση της Μέγκαν, ό,τι κι αν νομίζεις για αυτήν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα