Μετρό Βρετανίας: Η γυναίκα που έπινε το τζινάκι της και τσάντισε τη διοίκησή του

Μετρό Βρετανίας: Η γυναίκα που έπινε το τζινάκι της και τσάντισε τη διοίκησή του

Η φωτογραφία της κυρίας έγινε ευλόγως viral στα βρετανικά Media αλλά εκνεύρισε τα μάλα τη διοίκηση των Συγκοινωνιών του Λονδίνου.

Ο επιβάτης του Μετρό Mark Locke δημοσίευσε στο προφίλ του στο Twitter μια φωτογραφία, υποκλινόμενος στην “κλασάτη” κυρία που όπως έγραψε, έπινε το ποτό της, “pink gin” με σόδα, μέσα στο βαγόνι, με το ποτήρι της.

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το καρέ εξυμνώντας το… στυλ της επιβάτιδας.

Ωστόσο η TfL (Συγκοινωνίες του Λονδίνου) υπενθύμισαν στους επιβάτες πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται. “Συνεργαζόμαστε με τις αρχές για ασφαλείς δημόσιες συγκοινωνίες. Οι επιβάτες απαγορεύεται να πίνουν ή να φέρουν μαζί τους ανοιχτά μπουκάλια με αλκοόλ, είτε στο Μετρό, είτε στα λεωφορεία και τις επίγειες συγκοινωνίες μας. Οι κανόνες αυτοί είναι σημαντικοί για τη διασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς των πολιτών μέσα από το δίκτυό μας”, ανέφερε εκπρόσωπος της διοίκησης όπως αναφέρει η βρετανική Standard.

Αλλά σύμφωνα με τον χρήστη που δημοσίευσε το πρώτο καρέ, οι κανόνες αυτοί είναι πολύ “μικροί” για τη συγκεκριμένη κυρία, την οποία εικάζουμε πως μάλλον ερωτεύτηκε σφόδρα…

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version