Η καλύτερη εκδίκηση από τους Anonymous στους τζιχαντιστές

default image

Ή αλλιώς, πώς να χτυπήσεις τη μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό και τον σκοταδισμό, με ευρηματικότητα και ανοιχτό πνεύμα (Pics)

Οι Anonymous εκτός από διαβόητοι χάκερ, είναι και άνθρωποι με χιούμορ. Και αποφάσισαν να χτυπήσουν τον ρατσισμό με ευρηματικότητα.

Μέλη της κοινότητας των Anonymous “κατέλαβαν” λογαριασμός χρηστών στο Twitter που συμπαθούν τους τζιχαντιστές και είχαν αναρτήσει δημοσιεύσεις θετικά προσκείμενες στον μακελάρη του Ορλάντο που σκότωσε 50 άτομα σε gay bar.

Οι χάκερς ανέβασαν εικόνες και μηνύματα του gay pride ενώ παράλληλα παρέθεσαν links με πορνό για ομοφυλόφιλους.

Το Twitter προχώρησε σε διαγραφή λογαριασμών που προωθούν το ρατσιστικό μίσος. Οι χάκερς ξεκαθάρισαν πως δεν δημοσίευσαν gay πορνό για να προσβάλλουν τους μουσουλμάνους αλλά για να επιτεθούν στον σκοταδισμό των τζιχαντιστών εξτρεμιστών.

Ο WauchulaGhost, χρήστης που φέρεται να έκανε τις επιθέσεις, δήλωσε στο Newsweek:

“Το έκανα για τις ζωές που χάθηκαν στο Orlando. Οι λογαριασμοί του ISΙS διέδιδαν και επαινούσαν την επίθεση, έτσι σκέφτηκα ότι θα υπερασπιστώ αυτούς που χάθηκαν. Οι δολοφονίες αθώων δεν θα γίνουν ανεκτές. Οι πράξεις μας στρέφονται κατά των τζιχαντιστών. Πολλοί από την οργάνωσή μας είναι μουσουλμάνοι, σέβονται τις όλες τις θρησκείες και δεν σκοτώνουν αθώους”.

Ο εν λόγω χάκερ δημοσίευσε τις διευθύνσεις IP και τα email των χρηστών που βρίσκονταν πίσω από τα προφίλ που προωθούσαν το μίσος του ISIS.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα