Η προειδοποίηση που άφησε άφωνους τους Αμερικανούς στο Λονδίνο: Φυλαχτείτε, έρχεται ο Τραμπ!

Η προειδοποίηση που άφησε άφωνους τους Αμερικανούς στο Λονδίνο: Φυλαχτείτε, έρχεται ο Τραμπ!

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε η αμερικανική πρεσβεία με την οποία καλεί τους αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στο Λονδίνο να κρατήσουν "χαμηλό προφίλ".

Σήμερα(Πέμπτη), το απόγευμα φτάνει στο Λονδίνο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίς θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην βρετανική πρωτεύουσα. Οι πολίτες της χώρας έχουν εκφράσει εδώ και καιρό την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας επίσκεψης, και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον Τραμπ με διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο, προχώρησε στην ασυνήθιστη ενέργεια, να εκδόσει προειδοποίηση για τους αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ζητώντας τους να κρατήσουν “χαμηλό προφίλ”.

Η ανακοίνωση της πρεσβείας καταδεικνύει τον φόβο, οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις να καταλήξουν σε επεισόδια:”προσέχετε τους περιβάλλοντες χώρους, και να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε περίπτωση που βρεθείτε κοντά σε μεγάλες συγκεντρώσεις που μπορεί να γίνουν βίαιες”.

Διαδηλώσεις, εκτός από το Λονδίνο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε Μπρίστολ, Νιουκάστλ, Λιντς, Κέιμπριτζ και Κάρντιφ.

Στο Λονδίνο, προγραμματισμένες συγκεντρώσεις υπάρχουν για διάφορα μέρη, ενώ οι διαδηλωτές έχουν ετοιμάσει και ένα μεγάλο μπαλόνι μωρό-Τραμπ, το οποίο αναμένεται να αφήσουν στον ουρανό του Λονδίνου.

Η μεγαλύτερη από τις προγραμματισμένες διαδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό Λονδίνο, όπου χιλιάδες κόσμου αναμένεται να συμμετάσχει στην πορεία “Σταματήστε τον Τραμπ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα