Η συγγνώμη της Thomas Cook για το “ντύσου ή κατέβα” σε 21χρονη

Η συγγνώμη της Thomas Cook για το “ντύσου ή κατέβα” σε 21χρονη

Η εταιρεία Thomas Cook Airlines αναγκάστηκε να απολογηθεί για τις επιπλήξεις σε νεαρή σε πτήση της από τη Βρετανία στην Ισπανία - Η εμφάνισή της για την οποία στοχοποιήθηκε.

Η 21χρονη βρετανίδα Emily O’Connor ταξίδευε από τη χώρα της στην Τενερίφη στις 2 Μαρτίου όταν απειλήθηκε πως θα εκδιωχθεί από πτήση της Thomas Cook Airlines λόγω της ενδυματολογικής της εμφάνισης.

“Πετώντας από το Μπέρμιγχαμ στην Τενερίφη οι άνθρωποι της Thomas Cook μου είπαν ότι θα με έβγαζαν εκτός πτήσης αν δεν έβαζα κάτι πάνω μου “για να μην προκαλώ” και να μην είμαι “απρεπής”. Είχαν τέσσερις υπαλλήλους γύρω μου για να με βγάλουν μαζί με τη βαλίτσα μου από το αεροσκάφος”, κατήγγειλε η ίδια σε ανάρτησή της στο Twitter.

Αυτή είναι η εμφάνισή της που απαγορεύτηκε:

Το θέμα πήρε διαστάσεις και δικαίως έγινε viral στο διαδίκτυο με τους χρήστες να κατακεραυνώνουν την αεροπορική, η οποία εφαρμόζει μεν ενδυματολογικό κώδικα στις πτήσεις της, ωστόσο ουδόλως προκλητική ήταν εν προκειμένω η αμφίεση της νεαρής.

Η κοπέλα δήλωσε μετά την περιπέτειά της πως ένας ξάδερφός της, της έδωσε ένα τζάκετ. “Περίμεναν από πάνω μου μέχρι να σκεπαστώ. Έκαναν σχόλια από τα μεγάφωνα για την κατάσταση, εξηγώντας σε άλλους επιβάτες γιατί καθυστερούσαμε. Ρώτησα άλλους συνεπιβάτες μου αν με έβρισκαν προκλητική. Κανείς δεν απαντούσε. Έτρεμα σύγκορμη”, δήλωσε η O’Connor, όπως μεταδίδει το CNN.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της διευκρινίζει πως απολογείται για το συμβάν. Όπως ανακοινώνει, “ο υπεύθυνος καμπίνας προσπάθησε να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε για την κατάσταση. Απολογούμαστε για το περιστατικό. Είναι ξεκάθαρο πως μπορούμε να το χειριστούμε καλύτερα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version