Η σύζυγος του Πάμπλο Εσκομπάρ αφηγείται το βιασμό της που έγινε όταν ήταν 14

Η σύζυγος του Πάμπλο Εσκομπάρ αφηγείται το βιασμό της που έγινε όταν ήταν 14
O Πάμπλο Εσκομπάρ ASSOCIATED PRESS

Η χήρα του Πάμπλο Εσκομπάρ ζούσε τα τελευταία 43 χρόνια μ' ένα μεγάλο βάρος από το οποίο όμως κατάφερε να απαλλαγεί δια της δημόσιας εξομολόγησης.

H ζωή της Βικτόρια Ευγενία Χενάο στο πλευρό του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ είχε ένα μεγάλο στίγμα που αποκαλύφθηκε μόλις στις ημέρες μας.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η 57χρονη σήμερα χήρα του Εσκομπάρ στο βιβλίο που έγραψε για τον άνδρα της (“Η ζωή μου και η φυλακή μου με τον Πάμπλο Εσκομπάρ”).

Στον επίλογο του εν λόγω η Χενάο γράφει χαρακτηριστικά όταν ήταν 14 ετών ο 25χρονος εκείνη την εποχή Εσκομπάρ την πλησίασε, τη φίλησε και την έκανε να παραλύσει από το φόβο.

Οταν μετά από τρεις εβδομάδες η Χενάο άρχισε να έχει περίεργα συμπτώματα, ο Εσκομπάρ την πήγε σε.. αυτοσχέδιο γυναικολόγο.

Ακολουθεί η αφήγηση της Χενάο: «Μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ίσα ίσα με χαιρέτησε, μου είπε να ξαπλώσω σε ένα φορείο και άρχισε να μου βάζει κάτι πλαστικούς σωλήνες στην μήτρα μου. Σαν αυτούς που βάζουν στις φλέβες, λέγοντάς μου πως ήταν για προληπτικούς λόγους. Όταν ρώτησα για ποιο λόγο μου απάντησε για να μην μείνω έγκυος, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ακολουθήσω προσεκτικά τις οδηγίες”.

Ηταν ένας αποτρόπαιος βιασμός τον οποίο η 57χρονη αποκάλυψη μετά από 43 ολόκληρα χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα