Ο Πιγκουίνος του Βελγίου

default image

Τον φωνάζουν Mr Penguin  ή αλλιώς Alfred David. Ο 79χρονος δεν είναι ένας συνηθισμένος άντρας... και δεν το κρύβει! (Pics)

Εδώ και 40 χρόνιο  ο Βέλγος Alfred David έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή τόσο των κατοίκων των Βρυξελλών όσο και των μέσων ενημέρωσης λόγω της υπερβολικής του αγάπης για τους πιγκουίνους.

Δε διστάζει να τριγυρνά στους δρόμους της πόλης φορώντας μια στολή πιγκουίνου. Ο ίδιος  κατάφερε να συλλέξει συνολικά 3.500 αντικείμενα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πλάσμα μετατρέποντας το σπίτι του σε μουσείο.

 

Η  συμπεριφορά του  προβλημάτισε ακόμα και  τη σύζυγό του, η οποία δεν αντέδρασε μέχρι που ο Alfred της ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αλλάξει και νόμιμα πλέον το όνομά του σε Mr Penguin.

Όταν αυτή τον απείλησε ότι θα τον χωρίσει ο 79χρορονς  δεν άλλαξε το όνομά του, κράτησε όμως το ψευδώνυμο.

 

Η αγάπη του με τους πιγκουίνους  ξεκίνησε όταν το Μάιο του 1968 τραυμάτισε το γοφό του σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Έτσι, οι φίλοι του άρχισαν να τον πειράζουν αποκαλώντας τον “Mr Penguin”.

Σταδιακά όμως ο Alfred, όχι μόνο συνήθισε το ψευδώνυμό του αλλά και να ντύνεται, να περπατά και να εύχεται να θαφτεί σαν πιγκουίνος.

Ο ίδιος παραδέχεται “Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να θαφτώ στην ανταρτική, κοντά στους πιγκουίνους”, προσθέτοντας πως θα ήθελε τον τάφο του να στολίζουν αντικείμενα πιγκουίνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα