Κορονοϊός – Ινδία: Εφιαλτική πρόβλεψη για τα κρούσματα μέχρι τον Φεβρουάριο

Κορονοϊός – Ινδία: Εφιαλτική πρόβλεψη για τα κρούσματα μέχρι τον Φεβρουάριο
Ιατρικό προσωπικό στην Ινδία AP

Μαθηματικό μοντέλο ανεβάζει την πρόβλεψη για τα κρούσματα κορονοϊού μέχρι τον προσεχή Φεβρουάριου στην Ινδία στα ύψη.

Η Ινδία έχει πληθυσμό που ανέρχεται στα 1,3 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Είναι επίσης η χώρα με το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό λοιμώξεων από τον κορονοϊό, έχουν καταγραφεί επισήμως 7,55 εκ κρούσματα.

Το χειρότερο; Ερευνητικό κέντρο της χώρας προβλέπει ότι μέχρι τον προσεχή Φεβρουάριο είναι πολύ πιθανό να έχουν μολυνθεί οι μισοί Ινδοί, περισσότεροι δηλαδή από 600.000.000 άνθρωποι στη χώρα.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Η προοπτική αυτή, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς είναι κάτι περισσότερο εφιαλτική. Ωστόσο οι άνθρωποι που συνέταξαν τη σχετική έρευνα αναφέρουν ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί αφού βασίζεται σε μαθηματικό τύπου.

Η ίδια ερευνητική ομάδα υπολογίζει επίσης ότι έχουν ήδη νοσήσει το 30% των Ινδών, γεγονός που σημαίνει ότι τα ενεργά κρούσματα στη χώρα είναι πολύ περισσότερα από όσα έχουν καταγραφεί. Και αυτό γιατί θεωρείται αδύνατον να έχουν γίνει με απολύτως σωστό τρόπο οι δειγματοληψίες για τις σχετικές εξετάσεις.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version