Ινδία: Γέννησε η 10χρονη που βιάστηκε και έμεινε έγκυος από τον θείο της

Ινδία: Γέννησε η 10χρονη που βιάστηκε και έμεινε έγκυος από τον θείο της
A girl walks with others in a silent procession protesting the gang rape of a nun at a convent at Ranaghat, in Kolkata, India, Saturday, March 21, 2015. A nun in her 70s was gang-raped by a group of bandits when she tried to prevent them from committing a robbery in the Convent of Jesus and Mary School in West Bengal state's Nadia district, according to police. Poster reads shame. (AP Photo/ Bikas Das) AP

Το Ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας είχε απαγορέψει στη 10χρονη να προβεί σε άμβλωση. Οι γονείς της ανήλικης απέκρυψαν την εγκυμοσύνη και της έλεγαν ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση για να της αφαιρεθεί μια πέτρα από το στομάχι της

Συγκλονίζει η ιστορία του δεκάχρονου κοριτσιού από την Ινδία, το οποίο έμεινε έγκυος μετά από τον βιασμό του από τον θείο του.

Η ανήλικη Ινδή έφερε σήμερα στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ότι έγινε μητέρα: Οι γονείς της επέλεξαν να αποκρύψουν την αλήθεια από την κόρη τους και όλον αυτό το χρονικό διάστημα, της έλεγαν ότι η κοιλιά της μεγάλωνε εξαιτίας μιας μεγάλης πέτρας που είχε στο στομάχι της.

Η 10χρονη υποβλήθηκε την Πέμπτη σε καισαρική τομή και τόσο η ίδια όσο και το μωρό της, το οποίο ζυγίζει δυόμιση κιλά, είναι καλά στην υγεία τους.

Οι γονείς ανακάλυψαν πως η κόρη τους ήταν σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης όταν τους παραπονέθηκε για στομαχόπονο. Ζήτησαν άδεια από τις αρχές της χώρας να προχωρήσουν σε άμβλωση, το αίτημά τους ωστόσο δεν έγινε δεκτό από το ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας.

Ο πατέρας της 10χρονης έχει ζητήσει το μωρό να δοθεί άμεσα προς υιοθεσία. Ο θείος που φέρεται να βίαζε το κοριτσάκι κατ’ εξακολούθηση, έχει συλληφθεί.

(Με πληροφορίες από BBC, φωτό αρχείου: AP / Bikas Das)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα