Ινδονησία: Νοσηλευτής συνελήφθη επειδή έκανε σεξ με ασθενή COVID-19 στις τουαλέτες

Ινδονησία: Νοσηλευτής συνελήφθη επειδή έκανε σεξ με ασθενή COVID-19 στις τουαλέτες
shutterstock

"Είναι αλήθεια ότι υπήρξε περιστατικό ομόφυλης σχέσης μεταξύ ενός υγειονομικού λειτουργού και ενός ασθενούς COVID-19", δήλωσε εκπρόσωπος του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών.

Απίστευτο μοιάζει το περιστατικό που συνέβη σε νοσοκομείο της Ινδονησίας, καθώς ένας νοσηλευτής του νοσοκομείου Wisma Atlet της Τζακάρτα κατηγορείται για σεξουαλική επαφή με έναν ασθενή COVID-19 στις τουαλέτες του νοσοκομείου.

Το γεγονός έγινε γνωστό την Παρασκευή 25/12, όταν διέρρευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης σε συνομιλία μέσω WhatsApp, στο οποίο απεικονίζεται ο εξοπλισμός προσωπικής προστασίας του νοσηλευτή πεταμένος στο πάτωμα της τουαλέτας.

Το νοσοκομείο για ασθενείς με κορονοϊό διοικείται από την Περιφερειακή Στρατιωτική Διοίκηση. Άμεσα ο αρμόδιος διευθυντής πραγματοποίησε έρευνα και εντόπισε τόσο τον νοσηλευτή όσο και τον ασθενή, ενώ ακολούθησε η σύλληψη και των δύο, χωρίς να είναι σαφές ποιες είναι κατηγορίες.

Σύμφωνα με το indonesiaexpat, ο ασθενής λίγο μετά επέστρεψε στο νοσοκομείο, αφού επιβεβαιώθηκε ότι εξακολουθούσε να είναι θετικός στον κορονοϊο.

Εκπρόσωπος του Ινδονησιακού Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών είπε: “Είναι αλήθεια ότι υπήρξε περιστατικό ομόφυλης σχέσης μεταξύ ενός υγειονομικού λειτουργού και ενός ασθενούς COVID-19 στο νοσοκομείο. Η απάντησή μας από τον Ινδονησιακό Εθνικό Σύλλογο Νοσηλευτών είναι ότι ο νοσοκόμος πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη”.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομοφυλοφιλία σε κάποιες περιοχές της Ινδονησίας είναι απαγορευμένη. Το σεξ μεταξύ δύο ανδρών δεν είναι παράνομο στην πρωτεύουσα της χώρας, Τζακάρτα, ωστόσο, σε ορισμένες περιοχές όπως το Ατσέ, καθώς και για τους μουσουλμάνους στην πόλη Πάλεμπανγκ, το γκέι σεξ τιμωρείται με μαστίγωμα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα