ΗΠΑ: Άνδρας έπεσε με το όχημά του κοντά στο Καπιτώλιο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

ΗΠΑ: Άνδρας έπεσε με το όχημά του κοντά στο Καπιτώλιο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε
Καπιτώλιο AP

Ένας άνδρας πυροβολήθηκε και αυτοκτόνησε, αφού πρώτα έπεσε με το αυτοκίνητό του σε οδόφραγμα οχημάτων κοντά στο Καπιτώλιο. Εξετάζεται από τις Αρχές το ιστορικό του.

Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του σε οδόφραγμα οχημάτων κοντά στο Καπιτώλιο και στη συνέχεια, αυτοκτόνησε, πυροβολώντας τον εαυτό του.

Σύμφωνα με το CNN, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) όταν ο άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ένα οδόφραγμα στην οδό East Capitol και τη Second Street. Στη συνέχεια βγήκε από το όχημα, το οποίο «τυλίχθηκε στις φλόγες» και πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του η αστυνομία του Καπιτωλίου.

Ύστερα αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα όταν τον πλησίασαν οι αρχές. Δεν υπήρξαν επιπλέον τραυματισμοί και το όνομα του άνδρα δεν έγινε γνωστό αμέσως, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

“Αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται ότι ο άνδρας στόχευε κανένα μέλος του Κογκρέσου, που βρίσκεται σε διακοπή, και δεν φαίνεται ότι οι αξιωματικοί πυροβόλησαν τα όπλα τους”, ανέφερε η δήλωση. “Οι ανακριτές μας εξετάζουν το ιστορικό του άνδρα”.

Το Τμήμα Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Ουάσινγκτον χειρίζεται την έρευνα θανάτου, ανέφερε η δήλωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version