ΗΠΑ: Αστυνομικός βγάζει νοκ άουτ συμμορία χωρίς να χρησιμοποιήσει όπλο

ΗΠΑ: Αστυνομικός βγάζει νοκ άουτ συμμορία χωρίς να χρησιμοποιήσει όπλο
O αστυνομικός Σάιντ Αλί AP

Του επιτέθηκαν αφού τους ζήτησε να αποχωρήσουν, μετά από καταγγελίες επιβάτιδας του μετρό της Νέας Υόρκης για παρενόχληση.

Αντιμέτωπος με ομάδα άστεγων ανδρών που παρενοχλούσαν επιβάτιδα στο μετρό της Νέας Υόρκης,  βρέθηκε ο αστυνομικός Σάιντ Αλί και κατάφερε να τους βγάλει νοκ άουτ, ενώ τρεις από αυτούς οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Όπως δήλωσε ο αστυνομικός, πλησίασε την ομάδα των ανδρών, μετά από παράπονα επιβάτιδας ότι δεχόταν παρενόχληση από εκείνους και τους ζήτησε να αποχωρήσουν. Οι άνδρες δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του και μάλιστα κινήθηκαν εναντίον του. Όπως λέει ο ίδιος, αισθάνθηκε ιδρώτα να κυλάει στον αυχένα του πριν περάσει στην δράση!

Παρά το γεγονός ότι οι “αντίπαλοί΄” του ήταν υπεράριθμοι, οι Άλι ποτέ δεν σκέφτηκε να τραβήξει το όπλο, αντιμετωπίζοντάς τους μόνο με το γκλοπ! Μάλιστα, όταν ένας από τους άνδρες που του επιτέθηκαν έπεσε στις γραμμές του μετρό, ο Άλι τον τράβηξε προκειμένου να τον βοηθήσει.

Για την ενέργειά του απέσπασε βραβείο από την πόλη της Νέας Υόρκης για την δράση του, ενώ τόσο ο δήμαρχος της πόλης, Μπιλ ντε Μπλάζιο όσο και αξιωματούχοι της αστυνομίας του απέδωσαν τα εύσημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα