ΗΠΑ: Γυναίκα σκότωσε και έγδαρε σκύλο, επειδή “τον πέρασε για λύκο”

ΗΠΑ: Γυναίκα σκότωσε και έγδαρε σκύλο, επειδή “τον πέρασε για λύκο”
Χάσκυ Σιβηρίας (Αρχείο) AP Photo/Petr David Josek

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια γυναίκα από τη Μοντάνα, η οποία δημοσίευσε στα social media το κουφάρι ενός χάσκυ που σκότωσε σε κυνήγι, λέγοντας πως "το πέρασε για λύκο".

Μια κυνηγός από τη Μοντάνα των ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε έναν χάσκυ Σιβηρίας που πίστευε ότι ήταν λύκος, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Η ίδια πόζαρε με το νεκρό ζώο και ανήρτησε υλικό στα social media, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να ξεσπάσουν για την αποτρόπαια πράξη.

«Σήμερα το πρωί ξεκίνησα μόνη για ένα κυνήγι για μια μαύρη αρκούδα. Ωστόσο, είχα την ευκαιρία να βρω έναν λύκο», έγραψε.

Μετά τη δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια κατάλαβε ότι το ζώο που σκότωσε ήταν σκύλος, όταν εξαγριωμένοι χρήστες της επεσήμαναν ότι είχε σκοτώσει σκύλο και όχι λύκο.

Όπως γράφει ο Guardian, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φλάτχεντ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστήριξε ότι επικοινώνησε με κάποιον που ανέφερε ότι παρέλαβε «πολλά σκυλιά μίξης χάσκυ και ποιμενικού» στην περιοχή Ντόρις Κρικ του Εθνικού Δάσους Φλάτχεντ.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ενημερώθηκε πως ένα από τα σκυλιά «μπορεί να έχει πυροβοληθεί».

Σε νέα ανάρτησή της, η γυναίκα φάνηκε να μην έχει μετανιώσει για την πράξη της, καθώς έγραψε: «Ναι, έκανα ένα λάθος, γιατί νόμιζα ότι ήταν λύκος… Ναι, θα το ξαναπυροβολούσα, γιατί ήταν επιθετικό και ερχόταν κατευθείαν πάνω μου!»

Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version