ΗΠΑ – Μιζούρι: Τεράστιο πάρτι χωρίς καμία τήρηση απόστασεων

ΗΠΑ – Μιζούρι: Τεράστιο πάρτι χωρίς καμία τήρηση απόστασεων
Πάρτι σε πισίνα στις ΗΠΑ @youtube_TheLonelyBanter

Καμία τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19 σε πάρτι για την Ημέρα των Πεσόντων (Memorial Day), στην Πολιτεία Μιζούρι των ΗΠΑ.

Στην πολιτεία Μιζούρι των ΗΠΑ ,έγινε πάρτι για την Ημέρα των Πεσόντων (Memorial Day), όπου αγνοήθηκε κάθε οδηγία, σχετική με τις αποστάσεις, μεταξύ των ανθρώπων, για τον κορονοϊό. Το πάρτι έγινε το σαββατοκύριακο σε ένα μπαρ κοντά στην λίμνη Ozarks.

Σύμφωνα με το metro, το διαδίκτυο έχει γεμίσει με αρνητικά σχόλια για ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από πάρτι στις ΗΠΑ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολιάζουν ότι θα έρθει δεύτερο κύμα κορονοϊού στην πολιτεία λόγω του event.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας, Mike Parson, έχει θέσει νέα μέτρα χαλάρωσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας, με την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων, των ξενοδοχείων και των πισίνων αν και εφόσον υπακούν στην “κοινωνική αποστασιοποίηση”.

Η πολιτεία έχει σημειώσει 11.752 κρούσματα και 676 θανάτους από τον Covid-19.

Οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι του μπαρ ανησύχησαν, μετά το πάρτι για την υγεία τους, ενώ σε ανάρτηση τους στο Facebook, δήλωσαν ότι κατά την διάρκεια του event υπενθύμιζαν στον κόσμο να τηρεί τις αποστάσεις αλλά οι περισσότεροι δεν άκουγαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version