ΗΠΑ: Νεκρή φοιτήτρια - Έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ έβγαζε φωτογραφίες

Η άτυχη φοιτήτρια που έχασε τη ζωή της ενώ έβγαζε φωτογραφίες
Η άτυχη φοιτήτρια που έχασε τη ζωή της ενώ έβγαζε φωτογραφίες MICHELLE CASEY/ FACEBOOK

Ο σύντροφος της 21χρονης κοπέλας είπε στις αρχές ότι προσγειώθηκε πάνω σε ένα δέντρο, το οποίο εμπόδισε την πτώση της στον Ειρηνικό ωκεανό.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Όρεγκον Στέιτ στις ΗΠΑ την Κυριακή καθώς έπεσε από ύψος 30 μέτρων την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες σε παραθαλάσσια περιοχή.

Πρόκειται για την 21χρονη Michelle Casey, η οποία έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, όπως αναφέρει το CNN.

Ο σύντροφός της κοπέλας είπε στις αρχές ότι προσγειώθηκε πάνω σε ένα δέντρο, το οποίο εμπόδισε την πτώση της στον Ειρηνικό ωκεανό, όπως έκανε γνωστό το γραφείο του σερίφη. 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό KPTV, συνεργάτη του CNN, όταν έφτασαν οι αρχές, η 21χρονη ήταν ακόμα ζωντανή. Ωστόσο, χρειάστηκαν δύο ώρες για να μπορέσουν να τη σώσουν. Μετά τη μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε για τη διάσωσή της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της.

«Η Μισέλ πάντα έφερνε τους ανθρώπους κοντά με την προσωπικότητά της και την ευαισθησία της. Της άρεσε να βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους και να πηγαίνει στην παραλία τις Κυριακές. Ήταν το αγαπημένο της μέρος», δήλωσε η οικογένειά της, η οποία αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της, σώζοντας δύο ζωές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network