ΗΠΑ: Ουρές σε φούρνο του Τέξας που φτιάχνει μπισκότα στα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ+

ΗΠΑ: Ουρές σε φούρνο του Τέξας που φτιάχνει μπισκότα στα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ+
Σε σχήμα καρδιάς και στα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ αυτά τα μπισκότα έδωσαν μία διαφορετική νοστιμιά στο "Pride" μήνα Ιούνιο Facebook

Μερικά μηνύματα μίσους και η ακύρωση ορισμένων παραγγελιών έκαναν viral τον φούρνο "Confections" που πλέον δεν... προλαβαίνει να φτιάχνει μπισκότα για αυτούς που αποφάσισαν να στηρίξουν την όμορφη πρωτοβουλία του.

Η Miranda και η Dawn, τα τελευταίο 11 χρόνια διατηρούν τον φούρνο “Confections” στο Lufkin του Τέξας. Ποτέ τους, όμως, δεν είχαν καταφέρει να αποκτήσουν τη δημοτικότητα και την επισκεψιμότητα του κόσμου μέχρι τη στιγμή που η έκφραση μίσους και η ακύρωση αρκετών παραγγελιών από ορισμένους για την πρωτοβουλία τους να τιμήσουν τον “Pride μήνα” Ιούνιο, τις έκανε viral.

Οι δύο αδερφές, αποφάσισαν να φτιάξουν μπισκότα σε σχήμα καρδιάς και στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, σε μία συμβολική και… γευστική ενέργεια προκειμένου να στείλουν το ίδιο ηχηρό μήνυμα με αυτό που πρεσβεύει ο τρέχον μήνας: Την αγάπη, την ισότητα και την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Μέχρι που…

Σε κάποιους δεν άρεσε αυτή η κίνηση, πράγμα που εξέφρασαν με μηνύματα μίσους προς τον φούρνο και σπεύδοντας μάλιστα να ακυρώσουν την παραγγελία τους, χωρίς να υπολογίζουν ότι τα μπισκότα είχαν ήδη ετοιμαστεί, με αποτέλεσμα ένα διόλου ευκαταφρόνητο κόστος να επιβαρύνει την μικρή γειτονική επιχείρηση. Η ανάρτηση, ωστόσο, που γνωστοποιούσε τη θλιβερή εξέλιξη είχε τέτοια απήχηση και ανταπόκριση όπου, ξαφνικά, ο φούρνος έγινε viral και τα μπισκότα ανάρπαστα.

Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν έξω από το “Confections“, με τους αρτοποιούς να μην προλαβαίνουν να φτιάχνουν μπισκότα για τον κόσμο, ο οποίος αποδείχτηκε πολύ περισσότερος και δυναμικός στο πλευρό του φούρνου και κατ’ επέκταση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων σε σύγκριση με αυτούς που αντιτάχθηκαν σε αυτή την πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Κάποιοι μάλιστα αρκέστηκαν στην προσφορά χρημάτων και δωρεών προς τον φούρνο, προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης αλλά και χαράς στις δύο αδερφές, οι οποίες ευχαρίστησαν τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα