ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο UCLA. Ο δράστης σκότωσε ένα άτομο και αυτοκτόνησε

default image

Σε κατάσταση συναγερμού η πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου UCLA στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Πυροβολισμοί στο χώρο. Ένοπλος έσπειρε τον τρόμο. Σκότωσε ένα άτομο και αυτοκτόνησε

Συναγερμός σήμανε στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια UCLA,  καθώς αναφέρθηκαν πυροβολισμοί στους χώρους του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ένας ένοπλος σκότωσε έναν άνθρωπο και μετά αυτοκτόνησε. «Μια δολοφονία και μια αυτοκτονία σημειώθηκε. Δύο άνδρες είναι νεκροί», δήλωσε ο Τσάρλι Μπεκ, αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες στους δημοσιογράφους, κοντά στην σκηνή του περιστατικού.

«Η πανεπιστημιούπολη είναι πλέον ασφαλής και η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», πρόσθεσε.

Οι παραδόσεις των μαθημάτων στο πανεπιστήμιο θα επανέλθουν κανονικά την Πέμπτη, δήλωσε κοσμήτορας του πανεπιστημίου.

H αστυνομία νωρίτερα επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν δύο θύματα σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο UCLA του Λος Άντζελες (δυτικές ΗΠΑ), ενώ είχε την πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη.

 

Νωρίτερα, το πανεπιστήμιο UCLA επισήμανε επίσης στον λογαριασμό του στο Τwitter ότι «η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν δύο θύματα στο UCLA. Η πανεπιστημιούπολη παραμένει αποκλεισμένη».

Φοιτητές κλειδαμπαρώθηκαν όπως όπως στις αίθουσες


Οι σπουδαστές έκαναν τα πάντα για να παραμείνουν ασφαλείς και κλείδωναν όπως μπορούν τις αίθουσες. Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον τρόπο που αυτοσχεδιάζουν ώστε να μην τους έβρισκε ο ένοπλος όπου κρυβόντουσαν.

 
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα