ΗΠΑ: Βίντεο σοκ – Άνδρας παίρνει φόρα και σπρώχνει ανυποψίαστο 32χρονο στις γραμμές του μετρό

ΗΠΑ: Βίντεο σοκ – Άνδρας παίρνει φόρα και σπρώχνει ανυποψίαστο 32χρονο στις γραμμές του μετρό
NYPD

Επίθεση από άγνωστο δέχτηκε 32χρονος που περίμενε στον σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν. Τον έσπρωξε και τον πέταξε πάνω στις ράγες.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει βίντεο που κατέγραψε την απρόκλητη επίθεση αγνώστου εναντίον 32χρονου στις πλατφόρμες του μετρό στο Μπρούκλιν.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας εμφανίζεται ο άνδρας από την άλλη πλευρά της πλατφόρμας να παίρνει φόρα και να τον ρίχνει στις ράγες.

Η επίθεση συνέβη γύρω στις 14:40 το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10) στις γραμμές του μετρό προς τα βόρεια στο σταθμό Wyckoff Avenue και Myrtle Avenue, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα του δράστη το Σάββατο, τα οποία τον δείχνουν να στέκεται στη μία πλευρά της πλατφόρμας με τα χέρια του διπλωμένα και με την πλάτη στις γραμμές, καθώς εντοπίζει τον στόχο του στην άλλη πλευρά της πλατφόρμας, όπως αναφέρει η New York Post.

Στη συνέχεια κοιτάζει και προς τις δύο κατευθύνσεις, σαν να ελέγχει ότι το πεδίο είναι ελεύθερο – στη συνέχεια τρέχει και παίρνει θέση για τάκλιν, σπρώχνοντας με τον ώμο και τα χέρια του για να ρίξει το θύμα από τα πόδια του.

Το ανυποψίαστο θύμα πέφτει στο έδαφος και έπειτα στις ράγες, αφήνοντας μόνο τα γυαλιά ηλίου του στην γεμάτη κόσμο πλατφόρμα. Στη συνέχεια, ο επιτιθέμενος τρέχει πίσω στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε, παίρνει το σακίδιό του και φεύγει τρέχοντας.

Το θύμα τραυματίστηκε αλλά δεν χτυπήθηκε από τρένο, δήλωσαν οι αστυνομικοί. Ένας εργαζόμενος στα μέσα μεταφοράς που μίλησε με το θύμα δήλωσε στην Post την Παρασκευή ότι ο άνδρας είχε χτυπήσει τον ώμο του.

“Ήταν απλά σε κατάσταση σοκ που του συνέβη”, δήλωσε ο εργαζόμενος.

“Δεν είναι σαν να είχε αντιπαράθεση με το άτομο ή να μάλωναν ή κάτι τέτοιο. Ήταν απλά ένα τυχαίο σπρώξιμο. Απλά τον έσπρωξαν στις ράγες – αυτό είπε. Αυτός ο τύπος τον έσπρωξε στις ράγες”.

Η αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για την αναγνώριση του δράστη, ο οποίος φαίνεται να φορούσε γυαλιά, κίτρινη κουκούλα και μαύρο μπουφάν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα