ΗΠΑ: Υπάλληλος “στοιχειωμένου σπιτιού” μαχαίρωσε 11χρονο προσπαθώντας να το τρομάξει

ΗΠΑ: Υπάλληλος “στοιχειωμένου σπιτιού” μαχαίρωσε 11χρονο προσπαθώντας να το τρομάξει
Στοιχειωμένο σπίτι shutterstock

Ο υπάλληλος του "στοιχειωμένου σπιτιού" προσπαθούσε να τρομάξει με ένα μαχαίρι ανά χείρας το 11χρονο αγόρι αλλά δεν περιορίστηκε σε αυτό.

Άσχημη κατάληξη είχε η επίσκεψη ενός 11χρονου αγοριού σε “στοιχειωμένο σπίτι” στο Οχάιο των ΗΠΑ, καθώς κατέληξε μαχαιρωμένο στο πόδι από υπάλληλο της επιχείρησης, η οποία υποστηρίζει ότι πρόκειται για ατύχημα.

Το παιδί ήταν στην αρχή της περιήγησής του στο σπίτι, όταν ένας 22χρονος υπάλληλος με μαχαίρι ανά χείρας προσπάθησε να το τρομάξει και του το κάρφωσε στο πόδι, όπως δήλωσε στο CNN ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. “Πήγε προς το μέρος του γιου μου, κρατώντας μαχαίρι με σκοπό να τον τρομάξει αλλά ο γιος μου απάντησε “Αυτό είναι ψεύτικο. Δεν φοβάμαι”, είπε η μητέρα στο θυγατρικό κανάλι του CNN, WEWS-TV. Τότε ο υπάλληλος άρχισε να σέρνει το μαχαίρι στο έδαφος, χτυπώντας τα σανδάλια που φορούσε ο μικρός, με επακόλουθο να του κόψει το μεγάλο δάχτυλο.

Οι εργαζόμενοι μετέφεραν το αγόρι στον χώρο πρώτων βοηθειών, απολύμαναν το τραύμα, του έβαλαν επίδεσμο και στη συνέχεια αρνήθηκε περαιτέρω ιατρική βοήθεια. Σύμφωνα με την επιχείρηση, ο 11χρονος και η μητέρα του συνέχισαν κανονικά την περιήγησή τους στο σπίτι. “Δεν ήθελα να κάνω σκηνή. Ήθελα να γίνει με τον σωστό τρόπο” δήλωσε η μητέρα.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, υπάρχουν αυστηροί κανόνες και πρωτόκολλα, τα οποία δεν επιτρέπουν στους εργαζόμενους να φέρουν πραγματικά όπλα, μόνο αντικείμενα από αφρό και καουτσούκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version