Βίντεο: Η στιγμή που το φορτηγό πέφτει σε πεζούς στο Ισραήλ

Βίντεο: Η στιγμή που το φορτηγό πέφτει σε πεζούς στο Ισραήλ

Για τρομοκρατική επίθεση κάνουν λόγο οι Αρχές. Υποστηρικτής του ISIS ο οδηγός, κατά τον Νετανιάχου. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 15 τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό έπεσε το πρωί της Κυριακής πάνω σε πεζούς που περπατούσαν σε δημοφιλή πεζόδρομο απέναντι από την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η υπηρεσία πρώτων βοηθειών χαρακτηρίζοντας το συμβάν σκόπιμη επίθεση.

“Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, μία σκόπιμη επίθεση”, δήλωσε μία εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Ισραηλινό Ραδιόφωνο, το οποίο μετέδωσε ότι τα πτώματα “ήταν διάσπαρτα στο δρόμο”. Το ραδιόφωνο μετέδωσε επίσης ότι ο οδηγός του οχήματος και το φορτηγό δέχτηκαν πυρά.

Νετανιάχου: Πιθανώς υποστηρικτής του ISIS ο οδηγός του φορτηγού

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι ο παλαιστίνιος οδηγός του φορτηγού που έπεσε σήμερα το πρωί πάνω σε ομάδα στρατιωτών στη δυτική Ιερουσαλήμ σκοτώνοντας 4 και τραυματίζοντας 15 ήταν πιθανώς υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους.

“Γνωρίζουμε την ταυτότητα του δράστη, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους. ΄Εχουμε αποκλείσει την Τζαμπέλ Μουκαμπάρ, τη συνοικία απ΄όπου προέρχεται και πραγματοποιούμε και άλλες ενέργειες στις οποίες δεν θα αναφερθώ λεπτομερώς”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Νετανιάχου.

Η επίθεση ήταν η φονικότερη παλαιστινιακή επίθεση στην Ιερουσαλήμ εδώ και μήνες και είχε στόχο δόκιμους του στρατού που αποβιβάζονταν από λεωφορείο, το οποίο τους είχε μεταφέρει στον πεζόδρομο Αρμόν Χανατζίβ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα