Ιστορία φρίκης: 35χρονος Ουκρανός διαδηλωτής κατήγγειλε ότι απήχθη, σταυρώθηκε και του έκοψαν το αυτί

Ιστορία φρίκης: 35χρονος Ουκρανός διαδηλωτής κατήγγειλε ότι απήχθη, σταυρώθηκε και του έκοψαν το αυτί

Ένας 35χρονος διαδηλωτής, αγνοούμενος εδώ και μία εβδομάδα, κατήγγειλε στην τηλεόραση ότι είχε απαχθεί κι ότι οι απαγωγείς του τον σταύρωσαν και του έκοψαν το αυτί (Vid)

Ένας αντικυβερνητικός διαδηλωτής στην Ουκρανία, αγνοούμενος εδώ και μία εβδομάδα, εμφανίστηκε σήμερα στην τηλεόραση, με βαριά τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια, όπου κατήγγειλε ότι απήχθη, βασανίσθηκε και... "σταυρώθηκε".

Ο 35χρονος Ντμίτρο Μπουλάτοφ, ο οποίος υπήρξε ένας από τους ηγέτες του "Automaidan" - του κινήματος διαδηλωτών με αυτοκίνητα, που έχει διοργανώσει πολλές διαμαρτυρίες έξω από την εξοχική κατοικία του προέδρου Γιανουκόβιτς -μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από την εμφάνισή του στο ουκρανικό δίκτυο TV 5th.

Μία από τις ογκωδέστερες παρόμοιες διαμαρτυρίες, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 2.000 αυτοκίνητα, πλησίασε σε απόσταση 300 μέτρων από την εξοχική κατοικία του προέδρου στην Μεζιχίρια, έξω από το Κίεβο στις 29 Δεκεμβρίου προτού την σταματήσουν σε μπλόκο ασφαλείας.

"Με σταύρωσαν. Μου τρύπησαν τα χέρια", είπε ο Μπουλάτοφ δείχνοντας τα σημάδια στο πίσω μέρος των χεριών του.

"Μου έκοψαν το αυτί, μου χάραξαν το πρόσωπο. Δεν υπάρχει ούτε ένα ανέπαφο σημείο στο σώμα μου. Αλλά, δόξα τω Θεώ, είμαι ζωντανός", πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Μπουλάτοφ εξαφανίστηκε στις 23 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αναγνώρισης όσων συμμετέχουν σε αυτές τις πορείες και οι οργανώσεις των διαδηλωτών υποστηρίζουν ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 20 άνθρωποι και ανακρίνονται.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Βιτάλι Κλίτσκο, ο οποίος επισκέφθηκε τον Μπουλάτοφ στο νοσοκομείο, δήλωσε:

"Αυτό που έκαναν στον Ντμίτρο ήταν μία πράξη εκφοβισμού όλων των ενεργών πολιτών".

Ένας φίλος του Μπουλάτοφ, ο Γιούρι Ζοζούλια, είπε:

"Γνωρίζουμε ότι αυτοί (οι απαγωγείς του) δεν του έδωσαν φαγητό. Γνωρίζουμε ότι τον εγκατέλειψαν σε ένα δάσος κι ότι ο ίδιος κατάφερε να φτάσει σε ένα χωριό και να τηλεφωνήσει στους φίλους του".

(Πηγή: ΑΜΠΕ, belsat.eu)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Ποιος είναι ο "τρελός" πρόεδρος της Ουκρανίας

SHARE:

24Media Network