Ιταλία: Η περιφέρεια της Λομβαρδίας ζητά απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 11 το βράδυ

Ιταλία: Η περιφέρεια της Λομβαρδίας ζητά απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 11 το βράδυ
Άνθρωποι περπατούν στην Ιταλία AP

Η περιφέρεια της Λομβαρδίας θα ζητήσει από την κυβέρνηση της Ιταλίας να επιβληθεί στην περιοχή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 11 το βράδυ.

Η περιφέρεια της Λομβαρδίας, με πρωτεύουσα το Μιλάνο, πρόκειται να ζητήσει επίσημα από την κυβέρνηση Κόντε να επιβληθεί στην περιοχή αυτή της βόρειας Ιταλίας απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 11 το βράδυ.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Η απαγόρευση αυτή, αν η κυβέρνηση δώσει την συγκατάθεσή της, αναμένεται να ισχύσει από την ερχόμενη Πέμπτη, για τις βραδινές ώρες από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί. Το αίτημα, όπως διαρρέει, αντιμετωπίζεται θετικά από τον Ιταλό υπουργό Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα και οφείλεται στην συνεχή αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή της Λομβαρδίας την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η συγκεκριμένη περιφέρεια, με πρωτεύουσα το Μιλάνο θα ζητήσει επίσης από την ιταλική κυβέρνηση να μένουν κλειστά τα σαββατοκύριακα και όλα τα εμπορικά κέντρα.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version