Ιβάνκα Τραμπ: Ανάρμοστο να ρωτάτε μια κόρη αν αμφισβητεί τον πατέρα της

Ιβάνκα Τραμπ: Ανάρμοστο να ρωτάτε μια κόρη αν αμφισβητεί τον πατέρα της

Μια ερώτηση δημοσιογράφου έκανε έξαλλη την Ιβάνκα Τραμπ η οποία απάντησε για τις κατηγορίες που έχει δεχθεί ο πατέρας της από πολλές γυναίκες

Έντονη ήταν η αντίδραση της Ιβάνκα Τραμπ η οποία έκρινε ως “ανάρμοστο” το ερώτημα που της υπέβαλλε δημοσιογράφος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC, ο οποίος τη ρώτησε τι πιστεύει για τις κατηγορίες που έχουν διατυπώσει αρκετές γυναίκες σε βάρος του ενοίκου του Λευκού Οίκου.

“Πιστεύετε τις γυναίκες που κατηγορούν τον πατέρα σας;”, ήταν η ερώτηση, για να απαντήσει η Ιβάνκα Τραμπ:

“Είναι ξέρετε ανάρμοστο να ρωτάτε μια κόρη εάν πιστεύει τις γυναίκες που κατηγορούν τον πατέρα της από τη στιγμή που εκείνος έχει ξεκάθαρα δηλώσει ότι οι κατηγορίες που του προσάπτουν είναι ψευδείς. Δεν πιστεύω ότι είναι ένα ερώτημα που θα υποβάλλατε σε πολλές άλλες κόρες. Πιστεύω τον πατέρα μου, γνωρίζω τον πατέρα μου. Είμαι η κόρη του, πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να πιστεύω τον πατέρα μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι 10 τουλάχιστον γυναίκες έχουν κατηγορήσει μέχρι τώρα τον πλανητάρχη για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση, πριν την εκλογή του.

Ο ίδιος ο πλανητάρχης χαρακτηρίζει τις κατηγορίες εναντίον του “μυθεύματα”. 54 μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων έχουν ζητήσει με επιστολή τους τη διεξαγωγή έρευνας σε βάρος του Τραμπ. “Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις γυναίκες που έχουν διατυπώσει κατηγορίες σε βάρος του κ. Τραμπ”, σημείωναν στην επιστολή. Ο Λευκός Οίκος υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες των γυναικών είναι κατασκευασμένες και “στις περισσότερες περιπτώσεις ” υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που τις αντικρούουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα