Καρκινοπαθής στο τελικό στάδιο ζητά να δει το τελευταίο ‘επεισόδιο’ του Star Wars πριν πεθάνει

default image

Η "εκστρατεία" που έχει ξεκινήσει μέσω του διαδικτύου για να στηρίξει το αίτημά του τράβηξε την προσοχή του ηθοποιού Μαρκ Χάμιλ —του θρυλικού "Λιουκ Σκαϊγουόκερ"— ο οποίος έστειλε μηνύματα μέσω του Twitter ζητώντας από όλους να βοηθήσουν για "Να φέρουμε τη Δύναμη στον Ντάνιελ"

Ένας φανατικός θαυμαστής του “Πολέμου των Άστρων”, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο του καρκίνου, ζητά από τους παραγωγούς του τελευταίου “επεισοδίου” να του επιτρέψουν να παρακολουθήσει την ταινία πριν από την επίσημη πρώτη προβολή της στις αίθουσες, στις 18 Δεκεμβρίου.

Η “εκστρατεία” που έχει ξεκινήσει μέσω του διαδικτύου για να στηρίξει το αίτημά του τράβηξε την προσοχή του ηθοποιού Μαρκ Χάμιλ —του θρυλικού “Λιουκ Σκαϊγουόκερ”— ο οποίος έστειλε μηνύματα μέσω του Twitter ζητώντας από όλους να βοηθήσουν για “Να φέρουμε τη Δύναμη στον Ντάνιελ”. Στο πλευρό του τάχθηκε και ο ηθοποιός Τζον Μπογιέγκα που στην τελευταία ταινία ερμηνεύει τον ρόλο του Φιν.

Ο Ντάνιελ Φλίτγουντ, 32 ετών, είναι φανατικός θαυμαστής του “σάγκα” του Πολέμου των Άστρων από πολύ μικρή ηλικία. Σήμερα πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου και τον Ιούλιο οι γιατροί του έδιναν μόνο δύο μήνες ζωής. Ο ίδιος όμως λέει ότι κρατήθηκε στη ζωή μόνο και μόνο για να προλάβει να δει το “Επεισόδιο 7 – Η Δύναμη Ξυπνά” της αγαπημένης του σειράς ταινιών.

“Λατρεύω τον Πόλεμο των Άστρων”, εξήγησε στο τηλεοπτικό κανάλι KPRC-TV του Χιούστον.

Ο Ντάνιελ περνά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του στο σπίτι του με τη σύζυγό του, Άσλεϊ. Η τελευταία δήλωσε ότι “ευγνωμονεί” το πάθος του για τις διαστημικές περιπέτειες του Χαν Σόλο και του Νταρθ Βέιντερ γιατί τον βοήθησε να πολεμήσει την ασθένειά του.

Δυστυχώς, δεν πιστεύουν ότι ο Ντάνιελ θα μπορέσει να αντέξει για άλλες έξι εβδομάδες, μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας.

“Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω, αν λάβουμε υπόψη μας την εξέλιξη της ασθένειας τους δύο τελευταίους μήνες. Σας παρακαλώ, κάντε ό,τι μπορείτε. Βοηθήστε με”, είπε ο 32χρονος.

Η ευχή του Ντάνιελ δεν είναι η πρώτη αυτού του είδους. Ο σκηνοθέτης Τζ. Τζ. Έιμπραμς είχε ικανοποιήσει ένα παρόμοιο αίτημα του Ντάνιελ Κραφτ, ενός θαυμαστή του “Σταρ Τρεκ”, το 2013 και του είχε δείξει μια μη ολοκληρωμένη εκδοχή του Star Trek into darkness. Ο Κραφτ πέθανε λίγο αργότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα