Καταρράκτες Νιαγάρα: Η κακοκαιρία μετακίνησε πλοίο που ήταν “κολλημένο” για 101 χρόνια

Καταρράκτες Νιαγάρα: Η κακοκαιρία μετακίνησε πλοίο που ήταν “κολλημένο” για 101 χρόνια
Το πλοίο στους καταρράκτες του Νιαγάρα twitter/Niagara Parks Commission

Το πλοίο δεν είχε κάνει την οποιαδήποτε κίνηση από τον Αύγουστο του 1918 αλλά η πρόσφατη κακοκαιρία το έφερε κοντά στο χείλος των καταρρακτών στην καναδική πλευρά τους.

Ένα πλοίο, που ήταν κολλημένο σε βράχια στους καταρράκτες του Νιαγάρα για περισσότερο από έναν αιώνα, μετακινήθηκε από τις ισχυρούς ανέμους και τις έντονες βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με την Niagara Parks Commission, την κρατική υπηρεσία του Καναδά που έχει υπό την ευθύνη της το εντυπωσιακό αξιοθέατο, η κακοκαιρία που “χτύπησε” την περιοχή την Πέμπτη έσπρωξε το καράβι μακριά από το βραχώδες σημείο που είχε βρει “καταφύγιο” και το οδήγησε πιο κοντά στο χείλος των καταρρακτών στην καναδική πλευρά.

Το συνεργαζόμενο με το CNN, CBC ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται οποιαδήποτε μετακίνησή του τα τελευταία 101 χρόνια που βρίσκεται εκεί και πιο συγκεκριμένα από τον Αύγουστο του 1918.

Η αρμόδια καναδική υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο αξιωματούχος της δηλώνει ότι το πλοίο αυτή τη στιγμή δεν μετακινείται και φαίνεται να έχει “πέσει στο πλάι και να περιστρέφεται”. Σύμφωνα με τον ίδιο μπορεί να “κολλήσει” σε άλλο σημείο “για μέρες ή χρόνια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα