Κλίντον: Χαμός για το μυστηριώδες ‘κουτί’ στην πλάτη της

default image

Τροφή για νέα σενάρια έδωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα στις ΗΠΑ, με την εμφάνισή της στο πρόσφατο debate (pics)

Τα σενάρια και οι φήμες άρχισαν και πάλι να οργιάζουν στις ΗΠΑ σχετικά με την υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα, Χίλαρι Κλίντον, μετά το πρώτο τηλεοπτικό debate με τον αντίπαλό της των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, το βράδυ της Δευτέρας.

Σε φωτογραφίες από την τηλεοπτική της παρουσία, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Κλίντον διακρίνεται να φέρει στην πλάτη της, κάτω από το σακάκι της, ένα κουτί με κάτι που μοιάζει με καλώδιο να ξεκινάει από τον σβέρκο και να καταλήγει στη μέση της. Πολλοί ήταν αυτοί, επίσης, που παρατήρησαν ότι κατά τη διάρκεια του debate, είχε στο αυτί της ένα διαφανές αντικείμενο, το οποίο δεν είχε ο Τραμπ.

Φυσικά οι συνωμοσιολόγοι δεν άφησαν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, προχωρώντας στις σχετικές “αποκαλύψεις”. Στην πιο περίεργη θεωρία για το κουτί στην πλάτη, γίνεται λόγος για συσκευή που χρησιμοποιείται για να περιοριστούν τα συμπτώματα της νόσου Πάρκινσον ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα κακώς τοποθετημένο μικρόφωνο.

 

Όσον αφορά το αντικείμενο στο αυτί, που είναι στο χρώμα του δέρματος, εκτιμάται ότι είναι είτε ακουστικό βαρηκοΐας είτε συσκευή αντιεπιληπτικών κρίσεων, που χρησιμοποιείται για να προειδοποιήσει για μια επικείμενη κατάρρευση.

 

Πηγή: Sun

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα