Κλίντον: Θα δουλέψω με τον Τραμπ για το καλό των ΗΠΑ

default image

Ενωτική, συγκινημένη και έτοιμη να συνεχίσει τον αγώνα της εμφανίστηκε η Χίλαρι Κλίντον. Τι είπε για τον Ομπάμα και την πορεία που θα ακολουθήσει (Vid)

“Λυπάμαι που δεν κερδίσαμε αυτή την μονομαχία, αλλά θα δουλέψω με τον Τραμπ για το καλό των ΗΠΑ” σημείωσε η Χίλαρι Κλιντον, μιλώντας σε υποστηρικτές της και στελέχη του επιτελείου της σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, οι οποίοι όπως είπε δούλεψαν τόσο σκληρά στις αμερικανικές εκλογές.

Η ομιλία της ήταν συναισθηματικά φορτισμένη με την ίδια να σημειώνει και να εύχεται ο Τραμπ να είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος. “Οι εκλογές έδειξαν πως η Αμερική είναι ένα βαθιά διχασμένο έθνος. Οφείλουμε να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα, και να δούμε το μέλλον. Προσφέρθηκα να βοηθήσω τον Ντόναλτν Τραμπ, ώστε να είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος. Του χρωστάμε μια ευκαιρία” είπε με νόημα και συμπλήρωσε: “Η μετάβαση της εξουσίας πρέπει να γίνει με ειρηνικό τρόπο και εμείς να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις αξίες μας, δηλαδή, την ελευθερία λόγου και το κράτος δικαίου”.

Η κ. Κλίντον, που είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, δεν  έκρυψε την απογοήτευσή της λέγοντας χαρακτηριστικά: “Γνωρίζω πως νιώθετε απογοητευμένοι γιατί το ίδιο νιώθω κι εγώ. Αυτό είναι πόνος για μας. Αλλά θέλω να θυμάστε: Η εκστρατεία μας ήταν για τη χώρα που αγαπάμε, όχι για έναν άνθρωπο και για μία ψηφοφορία”.

Αναφερόμενη στην οικονομία είπε ότι πρέπει να “ανοίξει” για όλους τους πολίτες. “Τώρα, η ευθύνη μας είναι να διατηρήσουμε και να παίξουμε τον ρόλο για μια πιο δίκαιη και ισχυρή Αμερική” επεσήμανε, ενώ απευθυνόμενη στις γυναίκες ζήτησε να μην αμφιβάλλουν ότι έχουν αξία, δύναμη και ότι τους αξίζουν όλες οι ευκαιρίες για να πετύχουν τα όνειρά τους.

Η κ. Κλίντον ευχαρίστησε τον Μπάρακ και την Μισέλ Ομπάμα λέγοντας: “Η χώρα μας τους χρωστάει μεγάλη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστούμε για την πίστη σας και την αποφασιστική σας ηγεσία” είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα