Κορονοϊός: Η δημόσια προσευχή από Σαλβίνι και παρουσιάστρια έφερε αντιδράσεις

Κορονοϊός: Η δημόσια προσευχή από Σαλβίνι και παρουσιάστρια έφερε αντιδράσεις
Ο Ματέο Σαλβίνι και η τηλεπαρουσιάστρια Μπάρμπαρα Ντ'Ούρσο

Ο Ματέο Σαλβίνι και η Μπάρμπαρα Ντ'Ούρσο προσευχήθηκαν κατά τη διάρκεια live τηλεοπτικής εκπομπής για τα πάνω από 10.000 θύματα του κορονοϊού και προκάλεσαν ποικίλλες αντιδράσεις στα social media

Η Ιταλία θρηνεί για το χαμό πάνω από 10.000 ανθρώπων ελέω του κορονοϊού από το βράδυ της Κυριακής (είναι η χώρα με τους περισσότερους θανάτους στον κόσμο) και όλος ο πλανήτης είναι δίπλα στη γειτονική χώρα και προσεύχεται για εκείνη, σε αυτό το γολγοθά που ανεβαίνει από τις αρχές Μαρτίου και μετά.

Υπήρχαν όμως και κάποιοι που θέλησαν την προσευχή τους να την κάνουν δημόσια και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Ο λόγος για τον Ματέο Σαλβίνι και την Μπάρμπαρα Ντ’Ούρσο, με τον αρχηγό της Λέγκας του Βορρά και την τηλεπαρουσιάστρια να τραγουδούν, κατά τη διάρκεια live τηλεοπτικής εκπομπής, την αιώνια ανάπαυση για τα θύματα της φονικής πανδημίας.

“Παίρνω δέκα δευτερόλεπτα για να αφιερώσω μια σκέψη στους νεκρούς των δέκα χιλιάδων Ιταλών”, είπε αρχικά ο Ιταλός πολιτικός, για να ζητήσει στη συνέχεια από την παρουσιάστρια να απαγγείλει την αιώνια ανάπαυση για τους χιλιάδες νεκρούς και την ίδια να ανταποκρίνεται θετικά: “Αν θέλετε να το πω, μπορώ να το τραγουδήσω, γιατί το κάνω κάθε βράδυ Δεν ντρέπομαι γι ‘αυτό, αντίθετα είμαι υπερήφανη που το λέω”, είπε μεταξύ άλλων η Ντ’Ούρσο.

Ωστόσο, η δημόσια αυτη προσευχή προκάλεσε την οργή αρκετών χρηστών των social media, που προέβησαν σε αρκετά απαξιωτικά σχόλια για την επιλογή του Ιταλού ακροδεξιού πολιτικού. “Εάν είχαμε φτάσει στον πάτο του βαρελιού, τώρα τον ξύνουμε”, “Ήταν μία αηδιαστική σκηνή” και “Ζητώ συγγνώμη από τους νεκρούς” ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter για τη δημόσια προσευχή στην οποία πρωταγωνίστησαν στην ιταλική τηλεόραση ο πολιτικός και η παρουσιάστρια.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version