Σάρον Στόουν: Το μήνυμα εμψύχωσης στον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό

Σάρον Στόουν: Το μήνυμα εμψύχωσης στον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό
Η Σάρον Στόουν Mark Von Holden/AP Images

Τον θαυμασμό και τη στήριξή της θέλησε να μεταφέρει προς τον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό μέσω video η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός, Σάρον Στόουν.

Μήνυμα συμπαράστασης στον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό και στους εργαζόμενούς του, χαιρετίζοντας την “αποτελεσματικότητα” και την “αξιοπρέπειά” τους στη μάχη κατά του κορονοϊού έστειλε η Σάρον Στόουν.

“Βλέπω βίντεο όπου μπαίνετε στα σπίτια για να μεταφέρετε τα θύματα του κορονοϊού. Βλέπω πως κάνετε τη δουλειά σας με την καρδιά σας. Γνωρίζω ότι θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές σας για να βγάλετε εις πέρας την αποστολή σας”, είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός μέσω video που δημοσίευσε στον λογαριασμό στο Twitter του ιταλικού Ερυθρού Σταυρού.

“Θέλω μόνο να σας πω σε ποιο βαθμό σας θαυμάζω, πόσο όλο αυτό που κάνετε μετρά στα μάτια μου.Σας βλέπω να κάνετε τη δουλειά σας σιωπηλά, αποτελεσματικά, με τόση αξιοπρέπεια και προσοχή”, συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένη για να προσθέσει πως: Είμαι στο πλευρό σας. Σας βλέπω. Η καρδιά μου είναι μαζί σας. Είμαι τόσο ευγνώμων προς εσάς, εργαζόμενοι του Ερυθρού Σταυρού. Βαθιά βαθιά ευγνώμων. Και προσεύχομαι για εσάς κάθε στιγμή του έργου σας”.

Δείτε το video που ανέβασε:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version