Κορονοϊός – ΗΠΑ: Εξοργισμένος οδηγός λεωφορείου με επιβάτιδα που έβηχε – Πέθανε λίγες μέρες μετά

Κορονοϊός – ΗΠΑ: Εξοργισμένος οδηγός λεωφορείου με επιβάτιδα που έβηχε – Πέθανε λίγες μέρες μετά
Ο οδηγός λεωφορείου που πέθανε από κορονοϊό μετά την κίνηση επιβάτιδας να βήχει μπροστά του

Η επιβάτιδα, σύμφωνα με τον άτυχο οδηγό, έβηξε αρκετές φορές μπροστά του χωρίς να καλύπτει το στόμα της. Τέσσερις μέρες μετά αυτός αρρώστηκε και τελικά πέθανε.

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ένας οδηγός λεωφορείου στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό, λίγες μέρες αφότου ανέβασε στα social media βίντεο, στο οποίο εξέφραζε την οργή του για μια επιβάτιδα, που έβηχε μέσα στο όχημα χωρίς να καλύπτει το στόμα της.

Ο 50χρονος Jason Hargrove, όπως αναφέρει το CNN, τράβηξε το σχετικό βίντεο στις 21 Μαρτίου, τέσσερις μετά αρρώστησε και το βράδυ της περασμένης Τετάρτης πέθανε. 

Στο βίντεο ο οδηγός κάνει λόγο για μια γυναίκα, η οποία έβηξε 4-5 φορές χωρίς να πάρει τα απαραίτητα μέτρα. “Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Πηγαίνουμε στις δουλειές μας για να συντηρήσουμε τις οικογένειές μας εν μέσω πανδημίας και κάποιοι βήχουν μπροστά μας χωρίς να βάζουν το χέρι στο στόμα τους. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Είμαι έξαλλος γιατί αυτό είναι αδικαιολόγητο”, αναφέρει ο άτυχος άνδρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version