Κορονοϊός – ΗΠΑ: Θετικά στον ιό τρία μέλη του Κογκρέσου

Κορονοϊός – ΗΠΑ: Θετικά στον ιό τρία μέλη του Κογκρέσου
Μέλη του Κογκρέσου AP

Ο κορονοϊός "χτύπησε" και το Κογκρέσο των ΗΠΑ, καθώς τρία μέλη του έχουν διαγνωστεί θετικά στον ιό, ενώ άλλα 22 βρίσκονται σε καραντίνα.

Τρία μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ έχουν διαγνωστεί θετικά στον κορονοϊό, ενώ τουλάχιστον άλλα 22 έχουν δηλώσει ότι έχουν τεθεί σε καραντίνα, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες στη Γερουσία για την ψήφιση έκτακτης νομοθεσίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ραντ Πολ (Κεντάκι), ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάριο Ντίας-Μπαλάρτ, αλλά και ο Δημοκρατικός βουλευτής Μπεν Μακάνταμς (Γιούτα) έχουν διαγνωστεί θετικοί στην COVID-19. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Δευτέρας (23/3) έγινε γνωστό από την Ένωση Ανταποκριτών πως ένας δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του Λευκού Οίκου έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Το γεγονός αυτό θέτει ερωτηματικά για το κατά πόσο είναι ασφαλείς οι καθημερινές συνεντεύξεις Τύπου στις οποίες συγκεντρώνονται δεκάδες δημοσιογράφοι και αξιωματούχοι της κυβέρνησης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην ίδια αίθουσα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα