Κορονοϊός – Νέα Υόρκη: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 731 θανάτους το τελευταίο 24ωρο

Κορονοϊός – Νέα Υόρκη: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 731 θανάτους το τελευταίο 24ωρο
Νέα Υόρκη. AP

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο γνωστοποίησε πως το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 731 θάνατοι. Πρόκειται για τον χειρότερο ημερήσιο απολογισμό μετά την έναρξη της πανδημίας.

Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης κατέγραψε 731 θανάτους που σχετίζονται με τον νέο κορονοϊό τις τελευταίες 24 ώρες, νούμερο που συνιστά το χειρότερο ημερήσιο απολογισμό μετά την έναρξη της επιδημίας στην Πολιτεία.

Την ανακοίνωση αυτή την έκανε την Τρίτη ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, κάνοντας λόγο παράλληλα για διαφαινόμενη σταθεροποίηση των εισαγωγών σε νοσοκομεία, παροχή 3.000 νέων κρεβατιών νοσηλειάς καθώς επίσης και αύξηση του αριθμού του ιατρικού προσωπικού από τον κορονοϊό.

Σημειώνεται πως προηγούμενο θλιβερό ρεκόρ θανάτων στην Πολιτεία καταγράφηκε το Σάββατο με 630 νεκρούς μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του νέου κορονοϊού στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ, ανέρχεται σε 5.489, ενώ τα συνολικά κρούσματα είναι πλέον 38.836 εντός Πολιτείας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα