Κορονοϊός: Ο κυβερνήτης του ‘Θίοντορ Ρούζβελτ’ άσκησε κριτική και θα έχει συνέπειες

Κορονοϊός: Ο κυβερνήτης του ‘Θίοντορ Ρούζβελτ’ άσκησε κριτική και θα έχει συνέπειες
Ο Μπρετ Κρόζιερ, κυβερνήτης του αεροπλανοφόρου 'Theodore Roosevelt' αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο επιβολής πειθαρχικών μέτρων καθώς... τόλμησε να απαιτήσει καλύτερα μέτρα προστασίας των ναυτών του από τον κορονοϊό. AP Photo/Marko Drobnjakovic

Μετά την επιστολή που συνέταξε ο Μπρετ Κρόζιερ, κυβερνήτης του αεροπλανοφόρου 'Θίοντορ Ρούζβελτ', ασκώντας κριτική για ελλειπή μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, το Πεντάγωνο εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής πειθαρχικών μέτρων σε βάρος του.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δήλωσε ότι δεν αποκλείει την εφαρμογή πειθαρχικών μέτρων σε βάρος του κυβερνήτη του αεροπλανοφόρου Θίοντορ Ρούζβελτ, ο οποίος συνέταξε μία επιστολή ασκώντας δριμεία κριτική στην ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού και ζητώντας την εφαρμογή πιο αυστηρών μέτρων για να ελεγχθεί το ξέσπασμα του κορονοϊού στο πλοίο του.

Στην τετρασέλιδη επιστολή του, το περιεχόμενο της οποίας επιβεβαιώθηκε χθες από Αμερικανούς αξιωματούχους στο Reuters, ο κυβερνήτης Μπρετ Κρόζιερ περιέγραψε τη ζοφερή κατάσταση που επικρατούσε στο πυρηνικό αεροπλανοφόρο, καθώς όλο και μεγαλύτερος αριθμός ναυτών διαγιγνώσκονταν θετικοί στην COVID-19.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version