Κορονοϊός στην Κίνα: Χαμηλώνει ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων

Κορονοϊός στην Κίνα: Χαμηλώνει ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων
Ένας εργαζόμενος σε εταιρία στην Κίνα φορά μάσκα AP

Στην Κίνα το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 31 νέα κρούσματα και σημειώθηκανα 4 θάνατοι. Διψήφια αύξηση αναμένεται να καταγράψει ο τομέας της ταχείας μεταφοράς αντικειμένων το 2020.

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε τη Δευτέρα (30/03)τον εντοπισμό 31 νέων κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορονοϊό ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένης μιας περίπτωσης μόλυνσης εγχωρίως, αριθμό μειωμένο από τα 45 κρούσματα που καταγράφονταν την προηγουμένη μέρα. 

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 ανήλθε έτσι σε 81.470. 

Εξάλλου, η Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας ανακοίνωσε ότι ακόμη τέσσερις ασθενείς υπέκυψαν στην ασθένεια COVID-19, που προκαλεί ο κορονοϊός, με το σύνολο των θυμάτων της επιδημίας στην ηπειρωτική Κίνα να φθάνει πλέον τα 3.304.

Μεταφορά 74 δισεκατομμυρίων αντικειμένων

Ο τομέας της ταχείας μεταφοράς αντικειμένων αναμένεται να παρουσιάσει διψήφια ανάπτυξη του όγκου διακίνησης μέσα στο 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία επίσημης αναφοράς.

Στην Κίνα αναμένεται να διακινηθούν περισσότερα από 74 δισεκατομμύρια αντικείμενα το 2020, με ετήσια αύξηση 18%, σύμφωνα με την αναφορά των κρατικών ταχυδρομείων.

Το 2019, τα αντικείμενα ταχείας μεταφοράς κατέγραψαν αύξηση 25,3% στα 63,52 δισεκατομμύρια πακέτα, ενώ αυξήθηκαν κατά περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια πακέτα, για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα