Κόβεται για σεξουαλικά υπονοούμενα η Ριάνα. Η αφίσα για το άρωμα της απαγορεύεται σε χώρους που συχνάζουν παιδιά

default image

Η αφίσα που διαφημίζει το άρωμα της Ριάνα θα επιτρέπεται να αναρτάται μόνο σε χώρους όπου δεν συχνάζουν παιδιά, αποφάσισε η επιτροπή αρμόδια για τις διαφημίσεις καθώς έκρινε ότι περιέχει "σεξουαλικά υπονοούμενα"

Η αφίσα που διαφημίζει το άρωμα της Ριάνα θα επιτρέπεται να αναρτάται μόνο σε περιοχές όπου δεν συχνάζουν παιδιά, αποφάσισε η βρετανική επιτροπή αρμόδια για τις διαφημίσεις (ASA) καθώς έκρινε ότι περιέχει “σεξουαλικά υπονοούμενα”.

Στη διαφημιστική αφίσα του Rogue εικονίζεται η Ριάνα ημίγυμνη, καθισμένη στο πάτωμα έχοντας τα πόδια της ψηλά, ακουμπισμένα σε ένα μπουκάλι του αρώματος.

Η εταιρεία Parlux Fragrances ανακοίνωσε ότι η φωτογραφία δεν είναι απρεπής, προσβλητική, με υπονοούμενα ή υποτιμητική.

 

Η Επιτροπή δέχτηκε πάντως ότι το σώμα της Ριάνα ήταν κυρίως καλυμμένο και ότι από την έκφραση του προσώπου της “έδειχνε περισσότερο περιφρονητική παρά ευάλωτη”.

Ωστόσο ανέφερε: “Παρότι δεν θεωρούμε ότι η φωτογραφία είναι ανοιχτά σεξουαλική, κρίνουμε ότι η στάση της Ριάνα με τα πόδια της ψηλά στον αέρα, είναι προκλητική. Ως εκ τούτου, και δεδομένου ότι η Ριάνα μοιάζει να είναι γυμνή, εκτός από τα ψηλοτάκουνα που φοράει, καταλήγουμε ότι η διαφήμιση περιέχει σεξουαλικό υπονοούμενο και θα πρέπει να της επιβληθεί περιορισμός στην ανάρτηση μόνο σε χώρους όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα να την δουν παιδιά”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα