Κουμουτσάκος: Η Τουρκία θα βρει ενωμένο τον Ελληνισμό απέναντί της

Κουμουτσάκος: Η Τουρκία θα βρει ενωμένο τον Ελληνισμό απέναντί της
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με αρμοδιότητα σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος. Eurokinissi

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με τον τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Αν η Τουρκία επιμείνει σε μια διαρκή αντιπαραγωγική και παράνομη ένταση θα πρέπει η ΕΕ να μετακινηθεί από τις λέξεις και τις δηλώσεις στις ενέργειες, και να αποφασίσει μέτρα και κυρώσεις για τη χώρα αυτή, η οποία θα βρει τον Ελληνισμό ενωμένο απέναντί της, υπογράμμισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, και ολόκληρη την παράταξη στην κηδεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Ο κ. Κουμουτσάκος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνάντησης πως οι νενομισμένες τιμές που δίδονται στον Δημήτρη Χριστόφια είναι και οι πρέπουσες και οι οφειλόμενες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προσθέτοντας πως από εκεί και πέραν η ιστορία θα κρίνει τον καθένα μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version