"Κουνελάκι" του Playboy λέει ότι είχε σχέση με τον Τραμπ

"Κουνελάκι" του Playboy λέει ότι είχε σχέση με τον Τραμπ

Και το όνομα αυτής... Κάρεν Μακντούγκαλ - Το μοντέλο κατέθεσε αγωγή για να μπορέσει να μιλήσει για τη σχέση που υποστηρίζει ότι είχε με τον Τραμπ

Το πρώην "κουνελάκι" του Playboy, Κάρεν Μακντούγκαλ υποστηρίζει ότι είχε ερωτική σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Η ίδια κατέθεσε την Τρίτη αγωγή στοχεύοντας να αποδεσμευτεί από τη νομική συμφωνία που την υποχρέωνε να μην προβεί σε αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η Μακντούγκαλ κατέθεσε την αγωγή σε βάρος της American Media Inc, της εκδότριας εταιρείας του National Enquirer, το οποίο την πλήρωσε με το ποσό των 150.000 δολαρίων το 2016 με αντάλλαγμα τη σιωπή της, σύμφωνα με αντίγραφο του εγγράφου που κατέθεσε ο δικηγόρος της στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Η 46χρονη σήμερα Μακντούγκαλ υποστηρίζει ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Τραμπ επί δέκα μήνες, την περίοδο 2006-7. Την περίοδο εκείνη ο νυν πλανητάρχης, ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια.

Ο νομικός εκπρόσωπός της, Peter Petris, μίλησε στο Today show για τη μήνυση του πρώην μοντέλου. Η εκδότρια εταιρεία είχε "αγοράσει" την ιστορία για τη σχέση των δύο, "με σκοπό να την αποσιωπήσει", όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η εταιρεία αυτή συνεργάστηκε κρυφά με τον προσωπικό δικηγόρο του μετέπειτα προέδρου, Μάικλ Κοέν, ο οποίος υπήρξε ο "εγκέφαλος" πίσω από τη συμφωνία. Η εταιρεία είχε υποσχεθεί στο μοντέλο δική της στήλη στο περιοδικό, φωτογραφήσεις και πρωτοσέλιδα, αρκεί να μην μιλούσε για την ερωτική της σχέση. H ΜακΝτούγκαλ έχει ήδη παραβιάσει σε μεγάλο βαθμό τη συμφωνία.

Μιλώντας στον New Yorker την περασμένη εβδομάδα, περιέγραψε πώς γνώρισε τον Τραμπ το 2006, σε ένα πάρτι του Χιου Χέφνερ στο Μάγαρο του Playboy. Όπως είπε, η πρώτη τους ερωτική επαφή έγινε όταν η Μελάνια έλειπε σε ταξίδι με τον τριών μηνών τότε γιο τους. Μάλιστα, το πρώην "κουνελάκι" λέει ότι ο Τραμπ της προσέφερε χρήματα τα οποία η ίδια δεν δέχθηκε. Η ΜακΝτούγκαν, που είχε αναδειχθεί Playmate της Χρονιάς το 1998, περιέγραψε τον Τραμπ ως έναν "ευγενικό και γλυκό άνδρα". Παρόλα αυτά, ανέφερε ότι ο Τραμπ μιλούσε με ρατσιστικό τρόπο για αφροαμερικανό φίλο της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ

ADVERTISING

SHARE: