Κορονοϊός: Εννέα νέα κρούσματα στην Κύπρο – Στα 67 ο συνολικός αριθμός

Κορονοϊός: Εννέα νέα κρούσματα στην Κύπρο – Στα 67 ο συνολικός αριθμός
Νοσοκομείο της Λευκωσίας AP

Εννέα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Κύπρο, με το συνολικό αριθμό να φτάνει στα 67, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Εννέα νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού στην Κύπρου, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης το υπουργείο Υγείας της χώρας. Με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην Κύπρο ανήλθε στα 67 (περιλαμβανομένων και των τριών που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις), εκ των οποίων τα 37 ήταν επαφές.

Σε ανακοίνωση του, το υπουργείο Υγείας Κύπρου αναφέρει ότι σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που έλαβε σήμερα από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, έχουν επιβεβαιωθεί εννέα νέα κρούσματα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως πρόκειται για έξι άτομα που είχαν επαφή με κρούσμα που είχε επιβεβαιωθεί τις προηγούμενες μέρες και τρία άτομα που είχαν επιστρέψει από το εξωτερικό (Βουλγαρία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο), παρέμειναν σε κατ’ οίκον περιορισμό και επικοινώνησαν με τις αρμόδιες αρχές όταν παρουσίασαν συμπτωματολογία.

Το κυπριακό υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας έχει ήδη αρχίσει την ιχνηλάτηση των επαφών και των εννέα κρουσμάτων και θα προχωρήσει στη λήψη δειγμάτων για τη διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων.

Σημειώνει, τέλος, ότι με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην Κύπρο ανήλθε στα 67 (περιλαμβανομένων και των τριών που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις), εκ των οποίων τα 37 ήταν επαφές.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα