Λαγκάρντ: Πήρα το μάθημά μου

Λαγκάρντ: Πήρα το μάθημά μου

Συγγνώμη από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζήτησε η επικεφαλής του Κριστίν Λαγκάρντ μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις της

Με το μήνυμα πως "πήρε το μάθημά της", ζήτησε συγγνώμη για τις ατυχείς δηλώσεις της από τα μέλη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η επικεφαλής του Κριστίν Λαγκάρντ.

Οι δηλώσεις της γενικής διευθύντριας του Ταμείου και η ατυχής της έμπνευση να συγκρίνει την Ελλάδα με τον Νίγηρα έφεραν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο μάτι του κυκλώνα και σε δύσκολη θέση, ενώ κατέστησαν την ίδια "μαύρο πρόβατο".

Έτσι, με δική της πρωτοβουλία, η Κριστίν Λαγκάρντ, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου την Τρίτη ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη του ΔΣ γιατί οι δηλώσεις της προκάλεσαν πλήγμα στην εικόνα του Ταμείου.

Εξέφρασε παράλληλα τη λύπη της για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν και έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης οι δηλώσεις της για την Ελλάδα.

Από την ημέρα που δημοσιεύτηκε η συνέντευξη στον Guardian, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "πλημμύρισαν" με μηνύματα κατά του ΔΝΤ και της γενικής του διευθύντριας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H Λαγκάρντ, που βρίζει τους Έλληνες, δεν πληρώνει φόρο

SHARE:

24Media Network