Λονδίνο: Τραυματίστηκε καθώς προσπαθούσε να ουρήσει ανάμεσα σε βαγόνια κινούμενου τρένου

Λονδίνο: Τραυματίστηκε καθώς προσπαθούσε να ουρήσει ανάμεσα σε βαγόνια κινούμενου τρένου
Σταθμός Μετρό στο Λονδίνο Getty Images

Ένας άνδρας στο Λονδίνο τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, στην προσπάθειά του να ουρήσει ανάμεσα σε βαγόνια ενός κινούμενου τρένου.

Επιβάτης τρένου στο Λονδίνο τραυματίστηκε, καθώς προσπαθούσε να ουρήσει μεταξύ δύο βαγονιών, ενώ το τρένο κινούνταν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Transport for London (TfL), που παρέχει αναλυτικά στοιχεία για τα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα σε σταθμούς και τρένα μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, ο άνδρας τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στο κεφάλι.

Την ίδια στιγμή, σε αυτό το διάστημα κατεγράφησαν οκτώ περιπτώσεις πτώσεων από ανελκυστήρες και άλλες τόσες από σκάλες, με τη μία να έχει ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα. Μια άλλη γυναίκα, με προβλήματα όρασης, έπεσε από την αποβάθρα στις γραμμές και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.

Όπως μεταδίδει η Evening Standard, σε αυτό το διάστημα, συνολικά κατεγράφησαν 43 σοβαροί τραυματισμοί επιβατών κατά μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου, ενώ ήταν 263 οι εργαζόμενοι του TfL που έπεσαν θύματα ατυχημάτων.

Δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις συλλήψεων ατόμων που επιτέθηκαν σε εργαζόμενους. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση άνδρα, ο οποίος καταδικάστηκε γιατί έφτυσε έναν υπάλληλο.

Στην έκθεσή του, το TfL αναφέρει πως προσπαθεί να «βελτιώσει την ασφάλεια του δικτύου του» και δίνει ιδιαίτερη σημασία στα περιστατικά πτώσεων λόγω ολισθηρότητας σε σημεία εντός των σταθμών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα